Contribute
Register

No Audio Devices on Z390series

Joined
Feb 2, 2020
Messages
4
Motherboard
Z390 msi design
CPU
i9 9900k
Graphics
rx 580 msi
Hello everyone, I can't connect my "Universal Audio Apollo Twin Mk2" sound card.
The features of my hackintosh with mojave 10.14.6 are as follows:
Motherboard: Z390 gigabyte designate
Processor: i9900k
Ram: 64gb gskill ddr4 3600mhz
video card: MSI rx 580
ssd: m2 970pro 1tb samsung
Since my motherboard does not have thunderbolt 2 output, I bought the apple's thunderbolt2 to type c adapter.
Despite the adapter the sound card is not read, can you tell me how I can do it?
I leave my efi
Thank you all in advance for helping me out.
 

Attachments

  • EFI.zip
    24.2 MB · Views: 15
  • scheda audio.jpg
    scheda audio.jpg
    135 KB · Views: 12
Joined
Feb 2, 2020
Messages
4
Motherboard
Z390 msi design
CPU
i9 9900k
Graphics
rx 580 msi
do you have problem with your USB or your adapter or your audio card recognition?
I don't read the sound card, I saw other threads that were solved by buying the apple adapter but now some people tell me to take the pci-e card.
I wanted to know if anyone can do the thunderbolt configuration to read this blessed sound card.
 
Joined
Feb 2, 2020
Messages
4
Motherboard
Z390 msi design
CPU
i9 9900k
Graphics
rx 580 msi
you need to decide what you want to do
I would like to configure it with the apple adapter I bought, can someone help me with this configuration?
I can pay
 
Joined
Jan 23, 2011
Messages
814
is your apple adapter working with other devices? it wont work if you do not plug it into a thunderbolt port. thunderbolt is not USB
the adapter you have bought is a thunderbolt to thunderbolt adapter not USB to Thunderbolt adapter - see the signs on both ends of your adapter
looking at your EFI folder, even your USB is not working properly

 
Last edited:
Top