Contribute
Register

MultiBeast 5.0 for Mountain Lion

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 24, 2012
Messages
1
Motherboard
Win7 x64
CPU
i5
Graphics
Ati radeon hd 6350
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
thanks a lot
 
Joined
Nov 30, 2011
Messages
1
Motherboard
Windows seven and iOS 10,7
CPU
quad core 2,8 ghz
Graphics
ATI HD 5430
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Joined
Aug 19, 2012
Messages
2
Motherboard
win-7-64bit + osx-10.8 + asus p8z68-v lx
CPU
core i5-3450 hd2500
Graphics
nvidia gts 450 1gb-ram
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
thanks!
asus p8z68-v-lx work well except usb 3.0
 
Joined
Aug 4, 2012
Messages
4
Motherboard
Gigabyte
CPU
i7
Graphics
AMT
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Unibeast installs perfectly, then Multibeast 5.0.2 fails, then nothing but panic attacks on boot, hardware is fine....i can't be the only one having this problem, it has to be a problem with multibeast
 
Joined
Sep 7, 2011
Messages
18
Motherboard
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
nVidia GTX 770 (OC)
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android, iOS
Hi all!

I need some help with MultiBeast. I just installed ML on my Hackint0sh, but I don't know what settings should I choose, because the interface of MultiBeast is changed since I last used it.

I have a Gigabyte GA-X58A-UD5 (rev.2) motherboard, an nVidia GeForce GTX460 VGA, an Intel Core i7 CPU and 6gb DDR3 ram. I have downloaded the DSDT file for my mobo (bios ver. FE).

Thanks in advance for the answers!
 
Joined
Mar 14, 2012
Messages
2
Motherboard
Win7 , Lion 10.7.4
CPU
i5
Graphics
gtx 460
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
thanks~~~~~~
I how gtx 460 can be supported
 
Joined
Feb 14, 2011
Messages
20
Motherboard
Desktop
CPU
i7 920
Graphics
Nvida 670 GTX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
o.k. I messed up my once running ML installation. Used the Multibeast and installed the Audio stuff AND the Nvidia GTX670 stuff. Started with a Whitescreen. What files do I have to delete, remove, replace, to get the installation working again? Stuck my GTS 250 back into the system and was able to start again..
 
Joined
Feb 14, 2011
Messages
20
Motherboard
Desktop
CPU
i7 920
Graphics
Nvida 670 GTX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: MultiBeast 5.0 for Mountain Lion

o.k. it was the GRAPHICSENABLER option that was turned back to "ON" - switched it to "OFF" and everything is working very nicely now again!
 
Status
Not open for further replies.
Top