Contribute
Register

HP EliteBook 8x60p with AMD 6470M

Joined
Jul 9, 2014
Messages
105
Motherboard
SuperMicro X9Dai
CPU
E5 2650 (x2)
Graphics
GT 740
Mac
iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
Quadra
Mobile Phone
iOS
System: HP ProBook 8560p (Clover)
I5-2540M
Mobile Intel QM67 Express Chipset
ATI 6470M

bootflags are -v dart=0
I've choosen the 8560p settings in
PBI
Has anyone figured out how to get the Radeon video card working? I just installed Sierra. NO GPU acceleration and the incorrect V Ram is recognized as 3mb, as opposed to 1024 mb. I have the 6470 M HD with 1024 V Ram. I tried copying my SLE from y working Mavericks partition but this did not work.

Thanks and please help. Nick/Mister Photon/misterphoton (user)
 
Joined
Jul 9, 2014
Messages
105
Motherboard
SuperMicro X9Dai
CPU
E5 2650 (x2)
Graphics
GT 740
Mac
iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
Quadra
Mobile Phone
iOS
I have ati radeon and have my graphics workingView attachment 224197
I see that someone has had success in El Capitan. I have the HP Elitebook with only the radeon 6470M HD installed. Can you tell me how you got it to work? I am using Sierra.

I tied copying my SLE from my older working partition, and use the same Clover menu to boot, with the same options, however I have been to get the card to use OPEN CL or the Ram to be recognized. Basically the OS is in VGA mode in Sierrra.

Thank You, Nick
 
Joined
Apr 30, 2019
Messages
8
Motherboard
legacy
CPU
i 5
Graphics
ata
how can i fix my amd 6470m it read only 5 mb
 
Top