Contribute
Register

How to set default boot drive and hide drives

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 27, 2013
Messages
406
Motherboard
GA-Z87-HD3
CPU
i5-4670K
Graphics
GTX 750 TI
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
Ok, so I have a dual booting system, (windows ssd, storage, mac ssd)
and I'm trying to figure out how to hide my storage drives.
I want to have a Windows drive that reads as Windows 10, a mac drive that reads as OS X or macOS Sierra
and the recovery drive as Recovery.
I also want it to auto boot to windows in 5 seconds thing, so i don't have to select what i want.
Can anyone help me with this?

Thanks
Gershy13
 

Going Bald

Moderator
Joined
Aug 14, 2010
Messages
23,258
Motherboard
GA-X58A-UD7-F7
CPU
W3670
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Clover Configurator and forum search engine are your friends - these questions have been asked and answered many times.
 
Joined
May 9, 2012
Messages
285
Motherboard
MAXIMUS VIII RANGER
CPU
i7-6700k
Graphics
GTX 980 Ti
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Here a picture how you define default boot disk with Clover Configurator. You could also use UUID of the disk instead of its name.
 

Attachments

  • post-846696-0-81746200-1397977482.png
    post-846696-0-81746200-1397977482.png
    279.8 KB · Views: 155
Last edited:
Joined
May 9, 2012
Messages
285
Motherboard
MAXIMUS VIII RANGER
CPU
i7-6700k
Graphics
GTX 980 Ti
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
And look at the right upper corner of this picture. Hint: press the "+" -sign.
 

Attachments

  • post-846696-0-12370600-1398036792.png
    post-846696-0-12370600-1398036792.png
    341.3 KB · Views: 152
Joined
Nov 27, 2013
Messages
406
Motherboard
GA-Z87-HD3
CPU
i5-4670K
Graphics
GTX 750 TI
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
Here a picture how you define default boot disk. You could also use UUID of the disk.
thanks. ill give it a try.
Also do you know how to get Siri's location working? it says I'm not connected to wifi, ethernet works tho.
i have a TP-LINK TL-WN781ND card. any idea how to get the kext working on sierra? i used kextbeast, but no luck.
 
Joined
May 9, 2012
Messages
285
Motherboard
MAXIMUS VIII RANGER
CPU
i7-6700k
Graphics
GTX 980 Ti
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
its enabled, but still nothing. siri says to turn on my wifi which will allow me to find your location
AFAIK you need wifi.
 
Joined
Nov 27, 2013
Messages
406
Motherboard
GA-Z87-HD3
CPU
i5-4670K
Graphics
GTX 750 TI
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
AFAIK you need wifi.
ohh right. any idea how i can get my wifi card working on sierra? i found a kext, but its quite old. i installed it on my system using kextbeast 2.0, and it didn't do anything. it also broke my sound, so i had to use multi beast to sort out sound again.
EDIT: also do you know of any PS2 keyboard drivers for sierra? multi beast doesnt do them anymore.
 
Status
Not open for further replies.
Top