Contribute
Register

Ga-h110M-s2 and Pentium G4500 problem installation

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,598
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
i have my system in my profile.

You have two out of the three required items :

enef.png


Please add the details of your motherboard.
Not that tough bud.
 
Joined
Feb 17, 2014
Messages
53
Motherboard
Gigabyte H110M-S2V, Clover EUFI
CPU
Core i3 7100
Graphics
Intel HD 630
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Stuck on error <Warning> Service exited with abnormal code: 255

i try everything nothing works

my mobo have D-sub connector
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,598
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
The Rules said:
Do not cross post or create identical threads in multiple forums. Duplicate threads will be deleted
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,598
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Feb 17, 2014
Messages
53
Motherboard
Gigabyte H110M-S2V, Clover EUFI
CPU
Core i3 7100
Graphics
Intel HD 630
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Solution for me! i was changing my mobo from Ga-H110M-S2 to Ga-H110M-S2V (it contains DVI-D & D-Sub Connectors) and use with config.plist parameter GraphicsEnabler=1 after that i was able to install and login to MacOS El Capitan, but to change this error <Warning> Service exited with abnormal code: 255

i add some patches and fixes it's important step by step I'm able to use my hack.

Now time to QE, Sound and SpeedStep
 
Joined
Jun 4, 2013
Messages
16
Motherboard
Gigabyte H-110M s2h
CPU
G4500
Graphics
HD530
Mobile Phone
  1. iOS
Solution for me! i was changing my mobo from Ga-H110M-S2 to Ga-H110M-S2V (it contains DVI-D & D-Sub Connectors) and use with config.plist parameter GraphicsEnabler=1 after that i was able to install and login to MacOS El Capitan, but to change this error <Warning> Service exited with abnormal code: 255

i add some patches and fixes it's important step by step I'm able to use my hack.

Now time to QE, Sound and SpeedStep

I have your same config. can you help me booting Sierra? Can you share your config .plist?
 
Joined
Feb 17, 2014
Messages
53
Motherboard
Gigabyte H110M-S2V, Clover EUFI
CPU
Core i3 7100
Graphics
Intel HD 630
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
I have your same config. can you help me booting Sierra? Can you share your config .plist?

i have installed El Capitan, Sierra not booting for me.

there is config but when i rebooting i got black screen. normaly everything works only when i start from begining in El Capitan
 

Attachments

  • config.plist
    4.9 KB · Views: 210
Top