Contribute
Register

Error updating from 10.15.4 to 10.15.6 using Clover

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 19, 2020
Messages
57
Motherboard
Gigabyte Z390i Aorus Pro WIFI
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Updated Clover to 5120 which today is the latest.
All kexts and drivers are up to date according to Clover configurator.
I update from System Preferences and computer reboots.
I get a new entry in Clover saying 'Boot macOS Install from Mac OS - Data. I pick that and as soon as it tries booting I get the stop sign followed by an error. Later the screen turns black and there's red text saying 'Error: Already started returned from AptioMemoryFix.efi'
I can still boot into 10.15.4.
Tried removing AptioMemoryFix driver from EFI folder but then it doesn't want to boot anything.

Thankfully I have everything pretty well backed up but I was surprised this didn't work since most post I see in the forums say this was a breeze.

Any help is appreciated!
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,319
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
The Rules said:
Bumping a thread is allowed after waiting at least 24 hours with no more than one bump per day
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 31, 2012
Messages
20,956
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
This might help you figure out which driver will work with r5120 and your Z390i motherboard.

 
Status
Not open for further replies.
Top