Black screen (loses hdmi connection) after booting??

Discussion in 'Lion Desktop Support' started by ThatMusicDude, May 28, 2018.

  1. ThatMusicDude

    ThatMusicDude

    Joined:
    May 22, 2018
    Messages:
    6
    Motherboard:
    GA-H67M-D2-B3
    CPU:
    i7
    Graphics:
    AMD Radeon
    Mac:
    MacBook, Mac Pro
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    May 28, 2018 at 7:00 PM #1
    ThatMusicDude

    ThatMusicDude

    Joined:
    May 22, 2018
    Messages:
    6
    Motherboard:
    GA-H67M-D2-B3
    CPU:
    i7
    Graphics:
    AMD Radeon
    Mac:
    MacBook, Mac Pro
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Hey Guys!

    This is a brand new build, I installed the system from the USB to the main drive. After this I restarted the computer and after the apple logo appears my screen goes black saying that it lost the HDMI connection.

    Any clue what might be causing this and how to fix it?

    Huge thanks !!
     
  2. P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    17,720
    Motherboard:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i7-4790 3.6 GHz
    Graphics:
    Intel HD Graphics 4600
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    May 28, 2018 at 7:09 PM #2
    P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    17,720
    Motherboard:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i7-4790 3.6 GHz
    Graphics:
    Intel HD Graphics 4600
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    You should read the rules, in particular the one regarding profiles.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice