ga-h55m-ud2h

  1. boss87

    Problem Install El Capitan

    Hi!I want to build a hackintosh. My specs are: Gigabyte GA-H55M-UD2H rev1.3 with bios F11 8GB RAM DDR3 Processor Intel i5 750 Nvidia GT620 I tried Unibeast method and at booting says: "Loading operating system" and stuck.What I need to do to make it work?
  2. riverdav

    Install Mojave on an old hardware

    Hi I have and old Yosemite installation with this hardware: Gigabyte GA-H55M-UD2H Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X 1GB OC Intel Core i5 760 2.8Ghz Box Socket 1156 I know that to install Mojave I need that the graphics card support Metal. So I thought that if maybe I bought a card with Metal...
  3. boss87

    Clover won't boot.

    Hi!I have a Gigabyte GA-H55M-UD2H rev 1.3.I can't boot to clover.When I select my usb,it says "Loading Operating System" and there it remain stuck.I tried with Unibeast method.I tried OS X El capitan. My specs: Gigabyte GA-H55M-UD2H rev 1.3 nvidia geforce gt 430 4gb ram ddr3 intel core i3 550...
  4. eskay

    Reviving an old build - modern macOS support?

    Looking to revive an old hackintosh build from quite a while ago, with the addition of a new SSD. Any help on what my macOS options are would be much appreciated! Intel Core i5 760 2.80 GHz Socket 1156 Gigabyte GA-H55M-UD2H Crucial 8GB DDR3L 1600Mhz (x2) Samsung 860 EVO 500GB SSD Gigabyte...
  5. scarberian

    Sierra on a legacy series 5 machine.

    My build is a quad core i5 on a Gigabyte mobo (GA-H55M-UD2H rev.F11) with a Mac Pro 3,1 system definition. I read ahead, prior to installation, to change my system definition to iMac 14,2 because the Mac Pro 3,1 and 4,1 system definition isn't supported. Using Multibeast I changed it...
  6. AndruX

    Ga-h55m-ud2h v1.3 no LAN interface

    I have Clover_v2.3k_r3625, El Capitan 10.11.5, DSDT.aml Seems everything works except LAN. I've tried to install CustoMac Essentials.pkg from Post-Installation with my kext or other kext from WEB but no luck. Also I dont see it loaded with Kext Wizard from /l/e or /s/l/e. Can somebody help me?
  7. cbelcher

    Gigabyte GA-H55M-UD2H Snow Leopard Build

    I tried posting this in the post-install forum, got a couple reads but no suggestions, I'm hoping for some better luck here. I've had this motherboard lying around for years hoping to find some time to get this project off the ground, all the success with this board dates back almost 4 years...
  8. cbelcher

    Can't get my rig to upgrade to 10.6.8

    Evening all, long time reader first time builder. I spent all weekend trying to get my build up to Snow Leopard 10.6.8 from a retail copy of 10.6.3. With iBoot 3.3.0 it installs flawlessly I even have networking connectivity. Then it all goes rapidly south when I apply the 10.6.8 Update Combo...
  9. frostbite

    GA-H55M-UD2H 10.8.5 No Audio

    I upgraded my Gigabyte GA-H55M-UD2H from 10.8.1 to 10.8.5 and lost audio as I usually do. However, after I restoring ALC889 (MultiBeast 5.5.2) I still have no audio. I have tried previous versions of multibeast to no avail. Can anyone help? Thanks
Top