Recent content by tyrone315

  1. tyrone315

    Hackintosh crashes when High CPU Load

    I'm using 00009B3E. Here's also some detailed info on my config.
  2. tyrone315

    Hackintosh crashes when High CPU Load

    Alright ! Here's the copy you requested.
  3. tyrone315

    Hackintosh crashes when High CPU Load

    You were right! I do have lots of them. Here's a sample of one crash log. I also forgot to mention (maybe it helps) that my laptop has a GTX 1050 TI which I disabled using wegnoegpu boot arg. Related to the QE/CI acceleration, is there a way to check this? I just assumed acceleration is...
  4. tyrone315

    Hackintosh crashes when High CPU Load

    I've installed hackintosh a few weeks ago, everything seemed to run smoothly, but since I am using it mostly for Xcode, I started seeing some issues. For example if I try to open Xcode, Android Studio and Web Storm my laptop will freeze totally for 3 seconds (mouse not responsive) but that just...
  5. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    It worked! By changing the Index1 of your config to Bus-id 1 and then, the boot arg agdpmod=vit9696. (I previously had pikera, and if I try that one again, won't work anymore). Thank you so much for all your help! Though there are still some things that are weird (though I can live with them)...
  6. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Alright, I'll try all the values and let you know. Thanks for all your help!
  7. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    [IGFB][INFO ] FB0, port = 0 [IGFB][INFO ] FB0 Getting display status [IGFB][INFO ] FB0 Display status is = 1 [IGFB][INFO ] Port status = 1, port type = 3 [IGFB][INFO ] [AGDC] Get link config [IGFB][INFO ] [AGDC] Get link config [IGFB][INFO ] [AGDC] Get link config [IGFB][INFO ]...
  8. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Alright! Thanks so much for the help i'll try to work something from here. If anyone else still has some suggestions I'm open to anything. Update : I have noticed the error "IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0" when booting up but kinda ignored it until now when I got...
  9. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Thanks for the reply! I tried what you suggested and the result is the same. There is one difference though, whenever I plug/unplug my HDMI now my Laptop screen flashes as well.
  10. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    I'm sorry, yeah I haven't been too specific. I booted my laptop, the internal display was working all good, but then again when I plugged the HDMI the monitor tried to get the signal, and then just went black again (that's whats been happening for most of the combinations I tried) .
  11. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    I just tried it. Didn't work. Maybe because I'm using a laptop and not desktop? :/
  12. tyrone315

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hello guys ! I recently installed my first Macintosh on my ASUS GL703 GE using Open Core, but it seems like I'm having some trouble in making the HDMI port work (video and audio). So far I have tried all the possible combinations ( almost ). I tried different platform-id, different bus-id's...
Top