Recent content by polonkaig

  1. polonkaig

    [Guide] HP ProBook/EliteBook/Zbook using Clover UEFI hotpatch (10.11)

    Audio is working. It's correctly recognising 3 pin headphones and 4pin headsets too. All the USB ports are working. But CPU Fan runs at 100% all the time. It's resets right after Clover at boot time, but will speed up at half of the apple progress bar. UPDATE: I moved the HP ZBook 15 G2 files...
  2. polonkaig

    [Guide] HP ProBook/EliteBook/Zbook using Clover UEFI hotpatch (10.11)

    ubuntu@ubuntu:~$ cat /proc/asound/card0/codec#0 Codec: Realtek ALC3228 Address: 0 AFG Function Id: 0x1 (unsol 1) Vendor Id: 0x10ec0280 Subsystem Id: 0x103c2253 Revision Id: 0x100003 No Modem Function Group found Default PCM: rates [0x5f0]: 32000 44100 48000 88200 96000 192000 bits [0xe]...
  3. polonkaig

    [Guide] HP ProBook/EliteBook/Zbook using Clover UEFI hotpatch (10.11)

    Ohh, i missed the clover thing. Here it is. I'm using config_ZBook_G2_Haswell.plist as clover config.plist.
  4. polonkaig

    [Guide] HP ProBook/EliteBook/Zbook using Clover UEFI hotpatch (10.11)

    Hi RehabMan! I'm sorry, it's just a misspelling. (OSX autocorrect feature) I have a HP ZBook 15 G2 Haswell, and used the following command to install the model specific SSDT-s: ./install_acpi.sh install_ZBook_G2_haswell ... and using config_ZBook_G2_Haswell.plist as clover config.plist.
  5. polonkaig

    [Guide] HP ProBook/EliteBook/Zbook using Clover UEFI hotpatch (10.11)

    Hi! I have a HP Book 15 G2 Haswell i7-4710mq laptop. Followed this guide to install OSX, but i have no sound. Tried booting without cache, and update kext cache, and restart several time. I tried this a lot, but it's not helped. I attached the files required to report a problem. Could somebody...
Top