Recent content by mrugeshtank

  1. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Awesome! Just update Open core with your zip, and SMBIOS? Or need to take any further steps? I'm generating SMBIOS from here but all serial numbers are invalid if I check here . Should I choose invalid Serial number or keep searching for valid serial number?
  2. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    No. Win10 HDD and Mac OS 11.4 is on SSD. When I need to use Mac OS then I boot SSD which has OC. and when I need to use Win10 then I boot from HDD which has the default bootloader for Win
  3. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Yes, I'm having Windows 10, Mac OS Mojave, Mac OS Big Sur (11.4) and Mac OS Big Sur (11.0) on different partition of HDD and SSD. But most of I'm using Mac OS Big Sur (11.4).
  4. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Checked Checked Checked Checked But still not getting boot chime.
  5. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Thanks for this. Apperaciate your hard work for community. There is missing Starting angular bracket ('<') on line number 1614. I tried after that but on my Lenovo Z50-70 no boot chime. Any suggestion? I was using GUI for Open Core previously.
  6. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I'm not getting Ethernet. Any suggestions? I'm having RealtekRTL8111.kext in EFI/OC/Kexts
  7. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I'm having problem after update from 10.15.7 to 11.0 In same SSD I'm using 11.0 which was clean installation. It is working fine. But when I tried to update my existing Catelina partition, I'm getting error. Both partitions are being loaded from same SSD's EFI. Here is my EFI without resource...
  8. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Before directly upgrading to BigSure I just tried to Move from Clover to OC. I created Bootable EFI OC Pendrive from here and tried to boot existing Mac OS Catalina (10.15.7) but only apple logo appears and progress bar with 0% progress. Here is My OC EFI directory and some logs with screenshot...
  9. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I can try that but didn't get OC meaning. (Silly me). I'm running on 10.15.3 (not able to update to 10.15.7, that's why I want to directly Big Sur)
  10. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I can try that but didn't get OC meaning. (Silly me). I'm running on 10.15.3 (not able to update to 10.15.7, that's why I want to directly Big Sur)
  11. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Any guide or special steps for update to BigSur? Can we do with fresh install or should we update from Catalina to BigSur?
  12. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Currently, I'm running on 10.15.3. Everything is running smoothly except TouchBar. Even wifi is working without whitelist BIOS. Now I want to update to 10.15.6, the update is downloaded but it is not being installed. Whenever I tried to install always system do some progress and then restart and...
  13. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    I tried as displayed in post #251. But after updating to catalina I'm not able to use USB mouse or trackpad. So I am not able to login to my account. Can someone tell what I'm missing?
  14. mrugeshtank

    [Guide] Lenovo Z50-70/Z40-70/G50-70/G40-70 using Clover UEFI

    Yes I've renamed to "bootmgfw-orig.efi". but still windows volume selector not appear at clover screen. What should I attach here? for more guidance? just clover directory of EFI or something else?
Top