Recent content by juantrix

  1. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    NVM50 Original. (No hot-plug). (no differences using pathcr or not). with pathcr with a NVM50 patched, has hotplug, but no OWC thunderbolt Hub.
  2. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Testing Titan-Ridge card: Devices to try: LG5k2 OWCTH4HUB ORICONvME SONNET10Gbe eGPU Card 1 Titan-Ridge V2: Original NVM50 ------Detected & funcional OWCTH4HUB Card 2 Titan-Ridge V2: Mod NVM50 ----------Not working OWCTH4HUB Similar speed (20x2)
  3. juantrix

    X299 Big Sur Support

    @djlild7hina Changed the cable for a mDP to DP 1.4 and resolved all my issues with WX4100. (Lilu & Whatevergreen) (waiting to RX6000 support)
  4. juantrix

    X299 Big Sur Support

    At the moment, some flickering (black screen randomly). Work perfectly in windows... so I think is drivers issues in latest release of macOS BS. (20E5224a)
  5. juantrix

    X299 Big Sur Support

    I'm having some issues with Wx4100 too. I'll try another cable mDP.
  6. juantrix

    X299 Big Sur Support

    @thenightflyer, try this usbmap kext with Asmedia kext. XHC2 & XHC3 (Asmedia 3142/2142) XHC4 (Thunderbolt) XHCI (x299 USB3)
  7. juantrix

    OpenCore 0.6.3 - Can't make Big Sur Install work.

    Try to insert ACPI Patch "RTC Patch" <key>Patch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>RTC PATCH</string> <key>Count</key> <integer>1</integer> <key>Enabled</key> <true/>...
  8. juantrix

    New Clover Release v5.1 r5123/4/5/6/7 - Big Sur Support

    @mysterevince, can you share your EFI? (I have the same mobo)
  9. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks a lot for your time. Attached original DSDT dump from clover PC03 / BR3B /SL0A
  10. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Same... I had a DTPG with Device (RMDT) [for test purpose]. I tried original DTPG instead of. I can't load thunderbolt properties with aml for BR3B.
  11. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Please... Help adapting IOReg Path in Tbolt3 aml. /PC03@0/AppleACPIPCI/BR3B@1/IOPP/SL0A@0/IOPP/pci-bridge@0/IOPP/pci8086,15eb@0
  12. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    try in this sequence: () 0x02, 0x03, 0x02, 0x00, 0x0a, 0x00, 0x05, 0x01, 0x01, 0x00, 0x01, 0x00, 0x05, 0x01, 0x02, 0x00, 0x06, 0x00, 0x05, 0x01, 0x01, 0x00, 0x01, 0x00, 0x03, 0x01, 0x02, 0x00, 0x06, 0x00, 0x05, 0x00 0x02 Bus. 0x01 0x00 HS1? 0x02 0x00 HS2? (it appear in all models)
  13. juantrix

    AMD Radeon Navi GPU

    @pastrychef, can you share with me your PPT for Radeon VII?
  14. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    WOW... can you Attach your PowerPlayTable or file for your Radeon VII? I have one water-cooled too. Thanks
  15. juantrix

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tested NVM50 with GC-Titan ridge to 34WK95U (5k2k). I can enable HDR but only at 4k. With NVM23 EliasFR support 5k res but no HDR. Over DisplayPort _DisplayVendorID-1e6d_kext: Over Thunderbolt: Dual display detected(bug?) (but HDR enable at 4k). How can I join dual DP to support max...
Top