app store problem

  1. hasibhalbert

    Hackintosh Mojave 10.14.6 Freeze when open App Store after Post Installation using Multibeast 11.3.0

    Hello, After install Mac OS X Mojave 10.14.6 Everything was perfect. When i installed Multibeast for clover boot loader and audio, network driver after restart my hackintosh freeze when open app store . rest of the things working great . Any help please ? Thanks in advanced. Here i selected...
  2. deltagande

    How to get hold of Mavericks

    On my Mac mini I'm running High Sierra. On my HP Workbook Pro 4540s I want to install Mavericks, since the i3 cpu on the 4540s apparently does not include SSE4.1 instructions, and so will not run anything higher, at least certainly not 10.11 and up. So off I go to get a copy of Mavericks from...
  3. AndreKappa

    Problem with Upgrade to Mac Os High Sierra by App Store

    Hi everybody, i tried to upgrade my MacOs by App Store but when i launch the installer and it reloads the system my Hackintosh doesn't start correctly. This is the Verbose Mode of the installation. Can you help me? Thanks
  4. mugsy

    App Store Log in completion

    the only thing i cant get to work is the app store .. i changed all the setting and i can get it to open but when i sign in it says i have review .. i go through the steps and enter cc info and when im at the end to complete first time apple id use a red box pops up and all it says is that i...
  5. cameraman

    App store says,"Can't install OS10 El Capitan on this computer."

    I have an older Macbook circa early 2008 with an Intel core 2 duo running OS10.6.8. I have a hard copy of OS10.6 Snow Leopard as well. I'm building a new Hackintosh presently but was going to use my old Macbook to create the Clover bootloader for the new computer. When I go to the app store...
  6. nexusblue

    App Store Login Problem : Your device or computer could not be verified. Contact support for assista

    I recognise that , after installing multi beast solution with aml file which is suitable for my main board. EP45-ds3r. I couldn't be able to run ethernet driver than i ran multi beast again and install realtek driver. after that i changed my plist like that. i deleted network preferences.plist...
Top