Recent content by uniqe15

  1. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Reboot helped, now I see 0.7.5 :) Thanks!
  2. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    @Ben42 was 0.7.4 published or are you having some issues? Tried to update from 0.7.3 but I'm seeing "Up to date"
  3. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    @Ben42 thanks! so I should boot with no usbmap, and make my won with something like this? https://github.com/corpnewt/USBMap
  4. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    @Ben42 could you please update the build, it still uses the invalid kext with disabled USB ports
  5. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Im wondering, is the HackinDROM tool GPU aware? I'm thinking if it's possible to automatically inject such SSDTs for better GPU performance https://www.tonymacx86.com/threads/amd-radeon-performance-enhanced-ssdt.296555/
  6. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    damn, I didn't expect such fast response, will try, thanks! --- I confirm it worked, I'm amazed that hours of configuring everything is now replaced with a single button, amazing job everyone
  7. uniqe15

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Got a question about gigabyte z390 aorus pro config. I have a working EFI folder for my setup but I wanted to start fresh, with a new EFI. Unfortunately the fresh EFI folder generated by the profile didn't work properly from the USB perspective, it did boot nicely but not a single usb3 port was...
  8. uniqe15

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    I managed to enable verbose mode on my EFI that I uploaded 3 posts before, 1. you have to replace OC files with the ones from debug zip, not release 2. add -v flag to boot-args <- that is not mentioned in OC guide 3. change other vars to...
  9. uniqe15

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    I created one from scratch on OC 6.4.0 with help of EFI from this thread, I booted with it into Catalina and updated into Big Sur without any problems, remember to replace 'xxxxxxxx' with your serial number
  10. uniqe15

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    Anyone tried Big Sur? I'm gonna do a clone of my disk and try to install it. I'm wondering if there's anything I should change in my OC config.
  11. uniqe15

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    Yes, it shuts down to the BIOS level and boots again
  12. uniqe15

    OpenCore restarts computer instead of shutting down

    Not yet, I have no idea whats wrong
  13. uniqe15

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    I have F11 like @MESwan and it also reboots
  14. uniqe15

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    Have you guys had any shutdown issues? For some reason, when I click shutdown, my hackintosh restarts instead of shutting down
  15. uniqe15

    OpenCore restarts computer instead of shutting down

    Hello everyone, I recently switched to OpenCore 0.5.9 from Clover and while everything works perfectly (sensors, DRM and other stuff that did not work before) I can't understand why the computer restarts instead of shutting down.
Top