Recent content by rayleigh06

  1. rayleigh06

    [Guide] Intel IGPU HDMI/DP audio (all Sandy Bridge -> Kaby Lake [and likely later])

    i add patch four connector and add missing 0306 connector. hdmi not working on el capitan and high sierra
  2. rayleigh06

    [Guide] Intel IGPU HDMI/DP audio (all Sandy Bridge -> Kaby Lake [and likely later])

    yes. but when i just patch first connector or second connector still no output. i have doing some experiment with it but this still best way i get. and sad, just working in el capitan
  3. rayleigh06

    [Guide] Intel IGPU HDMI/DP audio (all Sandy Bridge -> Kaby Lake [and likely later])

    OS : High Sierra 10.13.2 (Legacy Boot) Spec: CPU : Core i5 4200m GPU : Intel hd 4600 & Nvidia gtx765m(disable ssdt) Drive : SSD with HFS+j Resolution : 1920x1080 Audio : via vt1082 Clover : r4411 Problem : - HDMI video output not recognized. i already patching connector-type in framebuffer via...
  4. rayleigh06

    Intel HD4600 no HDMI output

    1. i just rename GFX0 into IGPU, patch IRQ, HDEF layout id 33, usb 0x0D, and fix wak and disable nvidia 2. sory, i move them into other folder. now i atteched it again. 3. added 4. vanilla kext restored. patch applied. patch work in el capitan. showing hdmi output. but not in high sierra. 5. i...
  5. rayleigh06

    Intel HD4600 no HDMI output

    Hello everyone, i have problems with my hdmi output. i have already patched AppleIntelFramebufferAzul but still not working. in El capitan hdmi working perfectly when i change connector type via patching AppleIntelFramebufferAzul, but not in Sierra and High sierra
  6. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    Updated. Then how to check hdmi port connected to the nvidia or not?
  7. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    Yes. it have gtx 765m, but its optimus. i already disable it via clover.
  8. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    Yes. Afaik warning not to be problem for my machine. But this hdmi problem make me confused :(
  9. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    i already decompile and patched them. no error. just warning cause return value.
  10. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    Sory. My bad I was tried place fakepciid in sle. But still not make different. I think it is acpi problem. Can u help me to fix my acpi file?
  11. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    Is fakepciid cant just stored in clover?
  12. rayleigh06

    Intel HD4600 hdmi port not working on clevo w230st

    still getting no signal after finish verbose screen
Top