Recent content by 1no

  1. 1no

    << Solved >> Screen Freeze / black screen after wake

    Has someone tried this in a ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING? I can't seem to find that Serial Port option.
  2. 1no

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    I found a way to solve the problem of 1060 card login glitch by updating to Mojave and installing the last working drivers trough this script: https://github.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update What I have right now is a build that gets trough the login, that doesn't have visible screen glitches...
  3. 1no

    Nvidia Web drivers error stuck at login screen...

    De nada, desde México. Remember that you won't have Graphic acceleration until the new drivers come out. In case it's still working, here are my kexts, all updated from Clover Configurator.
  4. 1no

    Nvidia Web drivers error stuck at login screen...

    Hello @FernandoCoverdale, I have the same 1060 card, I have tried a lot of tricks & solutions out there for High Sierra but could not get it working. What I did was updating to Mojave and installing the drivers via https://github.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update Right now what I have is a...
  5. 1no

    Nvidia drivers - freeze at login screen?

    Indeed fewer glitches, haven’t fully tested the card but they say that even if it’s listed correctly we don’t have full acceleration. Will try to test tomorrow.
  6. 1no

    Nvidia Web drivers error stuck at login screen...

    https://www.tonymacx86.com/threads/nvidia-1060-webdrivers-make-system-unable-to-login.256489/#post-1824726 I haven’t been able to test the build more in depth but here they say that even if the card is recognized we still don’t have acceleration until Nvidia releases the drivers (and hopefully...
  7. 1no

    NVIDIA 1060 Webdrivers make system unable to login

    Oh! I see. Yes it’s listed correctly and I don’t have laggy screen. I might run the benchmark but I guess you are right. At least we can login with this solution. Will wait for the drivers.
  8. 1no

    Nvidia Web drivers error stuck at login screen...

    I can confirm @vdiamant story, updated to Mojave, installed drivers vía https://github.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update and GTX 1060 works great and smooth (till now)!
  9. 1no

    NVIDIA 1060 Webdrivers make system unable to login

    @ReedOwens and everyone. Yesterday I updated to Mojave and now GTX 1060 is running great, installed Nvidia Drivers vía https://github.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update and it works!
  10. 1no

    Nvidia drivers - freeze at login screen?

    Hey guys, some good news here. Yesterday I installed Mojave and now the hack is running great, no problems till now :) @improbable I'll suggest to do that if you can.
  11. 1no

    [Solved] GTX 1060 Web Driver Fails to Load on High Sierra 10.13.2

    Hey @mustangf22 could you upload your working plist ? Having an issue with GTX 1060 web drivers in 10.13.6, the login glitches when I try to activate the drivers. Thanks a lot! UPDATE: Installed Mojave and now GTX 1060 works great.
  12. 1no

    Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

    Same problem: login glitch (login black screen, login black screen, login black screen). Have read a lot, others are having the same trouble with the GTX 1060. Trying with this new build: G-Force GTX 1060 6GB ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING Intel Core i5-8400 1. I cloned my last working...
  13. 1no

    Fix for failure NVIDIA Web Driver on High Sierra, black screen, panics.

    Same problem here with a new build: -ASUS ROG STRIX Z370-G -i5 8400 -Gigabyte Geforce GTX 1060 Cloned my last High Sierra 10.13.4 and used this unified EFI https://www.tonymacx86.com/threads/pastrychefs-asus-rog-strix-z370-g-gaming-wi-fi-ac-build-w-i7-8700k-amd-vega-56.239969/ Everything...
  14. 1no

    Nvidia drivers - freeze at login screen?

    Same problem here with a new build GTX 1060. Have you already tried this? https://www.tonymacx86.com/threads/fix-for-failure-nvidia-web-driver-on-high-sierra-black-screen-panics.234390/
  15. 1no

    Nvidia Driver 387.10.10.10.40.105 Causes Hang on Login

    Same issue with a new build I'm doing. ¿Any fix?
Top