Help with my app store

Discussion in 'Lion Desktop Support' started by midnight93933, Jan 13, 2012.

  1. midnight93933

    midnight93933

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Laptop
    CPU:
    Core i5
    Graphics:
    intel hd3000
    Jan 13, 2012 #1
    midnight93933

    midnight93933

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Messages:
    3
    Mobo:
    Laptop
    CPU:
    Core i5
    Graphics:
    intel hd3000
    I Know this has been discussed on these forums and others trillions of times but my ethernet is still not working. My real goal is to get Mac app store working, I have a wireless adaptor that I could use instead of the ethernet cable. I installed lion 7.2 and it went smoothly, installed voodoo audio, graphics enabler, chimera, fakesmc, but I did not install networking anything.

    Now onto what I have tried.
    change the plist in extra/ folder several times, Pciroot=0, pciroot=1,pcirootuid=1,pcirootuid=0.
    I tried Multibeast realtek driver, adding ethernet hex to <key>device-properties</key>
    Combining ethernet hex and my graphics card hex (nVidia GeForce 260 GTX) Nothing.

    So I thought I would try and see if someone is not to tired of this question and help me out. Please.

    Maybe I should point out that I get the "your device could not be verified"
     
  2. karacho

    karacho

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    4,707
    Mobo:
    GA-Z97M-D3H
    CPU:
    Core i5-4690K
    Graphics:
    Geforce GTX 750 2 GB
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 13, 2012 #2
    karacho

    karacho

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    4,707
    Mobo:
    GA-Z97M-D3H
    CPU:
    Core i5-4690K
    Graphics:
    Geforce GTX 750 2 GB
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Have you tried the Forum Search? Please try it -> search.php
     

Share This Page