1. Join Date
    Mar 2012
    Posts
    17
    System
    Dell XPS 8300
    CPU
    Intel i7-2600
    Graphics
    Nvidia GTX 550 TI
    Online
    Oogy is offline
    #1

    10.8.3 update killed sound on Dell XPS 8300


    I just updated my Dell XPS 8300 to 10.8.3 and now my sound doesn't work. I'm still a hackintosh n00b and I'm surprised I had everything working before this update.

  2. Moderator
      
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12,635
    System
    Z87I Deluxe
    CPU
    Core i7-4770K
    Graphics
    HD7750 + HD4600
    Online
    toleda is offline
    iPhone iMac MacBook Pro Mac Mini 512k LC PowerMac
    #2

    10.8.3 update killed sound on Dell XPS 8300


    Quote Originally Posted by Oogy View Post
    I just updated my Dell XPS 8300 to 10.8.3 and now my sound doesn't work.
    Software Update installs the current native AppleHDA.kext; result no audio. Install audio as you did previously.

  3. Join Date
    Mar 2012
    Posts
    17
    System
    Dell XPS 8300
    CPU
    Intel i7-2600
    Graphics
    Nvidia GTX 550 TI
    Online
    Oogy is offline
    #3

    10.8.3 update killed sound on Dell XPS 8300


    Quote Originally Posted by toleda View Post
    Software Update installs the current native AppleHDA.kext; result no audio. Install audio as you did previously.
    If only I could remember how I did that.

  4. Join Date
    Mar 2012
    Posts
    17
    System
    Dell XPS 8300
    CPU
    Intel i7-2600
    Graphics
    Nvidia GTX 550 TI
    Online
    Oogy is offline
    #4

    10.8.3 update killed sound on Dell XPS 8300


    LOL, ok I figured it out. I just had to go back to MultiBeast and reinstall the audio part, then reboot.

  5. Similar Threads: