Contribute
Register

Z77X-UP4TH - USB (3) and Sleep not working??

Joined
Jul 30, 2012
Messages
43
Motherboard
Z77-UP4
CPU
i5 3550i
Graphics
HD 6870
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Hi Guys,

This is my first build and so far so good :headbang:

Hardware:
- Z77x-UP4TH
- i5 3570k
- nVidia GTX 550 TI
- 240GB SSD Intel

Installed Mountain lion via USB with no hickup´s (I did have to use the mobo graphics during the installations, after installation i re-enabled the GTX with no problems).

Used the newest Multibeast (5.0.2)

- Updated the bios to the newest "F3"

----

My issues are only 2 out of 6 motherboards on the backside works. I have 2 USB´s on the front of the case and USB2 port works fine and USB3 port does not work in OS X.Nothing happens if i connect a device.

The same device shows up in BIOS with no problem.

I tried (2 times) to install the (Misc/USB 3 - 3th party) package from MultiBest but this bricks my computer as after i install it and re-start i cannot do anything with my computer seems like it´s frozen. (Had to reinstall after this).
--

Also sleep is not working on this MOBO.


Any idea´s guys?


Thanks
 
Joined
Jul 30, 2012
Messages
43
Motherboard
Z77-UP4
CPU
i5 3550i
Graphics
HD 6870
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Opps, i might have posted this in the wrong forum. It should go to the Support forum.

Mod: Please move it.

Thanks
 
Joined
Jul 30, 2012
Messages
43
Motherboard
Z77-UP4
CPU
i5 3550i
Graphics
HD 6870
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Joined
Jul 30, 2012
Messages
43
Motherboard
Z77-UP4
CPU
i5 3550i
Graphics
HD 6870
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Top