Contribute
Register

Yosemite and Music

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 30, 2010
Messages
32
Motherboard
Asus Z97-A
CPU
i7 4770
Graphics
RX580
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Just thought I'd post a quick heads up in case anyone is interested. I updated my studio system to Yosemite, as I have a few weeks of downtime to play. So far everything is working great except for the Waves License Centre. UAD Apollo is fine, Pro Tools 11.2.1, Econ 3.2, and all my other plugins (too many to list).
Must say I'm very impressed, I was expecting to be reverting back tomorrow, but unless anything crops up over the weekend when I can play with some bigger sessions, Yosemite could be here to stay.
 
Joined
Apr 11, 2013
Messages
11
Motherboard
ASRock Taichi
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580 Nitro+
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi there
looks like we have similar set ups and work in Pro Audio.
Ive had my z97x-UD7-TH working in ML and had Yosemite
working but inconsistently (i currently have the random freezing issue)
I run UAD 2 (PCI) and Apollo (Firewire) no problems.
I also run Apogee symphony system via Thunderbolt (thunderbridge)
but i can only run Thunderbolt in Legacy mode in Bios.
Is that the same for you?
WLC has always worked for me until i disabled LAN controller in Bios ( as it was a suggested fix for my freezing issue)TBC.
Did you also disable LAN controller to get system stable in Yosemite?
I too have plenty of Plugs ins and strangely enough the only one with issues is the Spectrasonics stuff.
 
Status
Not open for further replies.
Top