Contribute
Register

X99 Compatibility

Joined
Sep 30, 2015
Messages
9
CPU
5820k
Graphics
980 Strix
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi everyone,
First of all thanks in advance. I have just purchased a new rig, and given the lack of options from apple, I went windows instead...But the OS is really annoying.
So can you guys tell me if it is hackintoshable ? Or at least I can run a VM?

Specs:
CPU : 5820k
Cooler : Corsair h100i
Motherboard : MSI x99 plus sli
RAM : 16 gb Corsair LPX DDR4
PSU : Corsair RM750
VGA : GTX 980 Strix

Thanks so much everyone!
Best!!
 
Joined
Sep 30, 2015
Messages
9
CPU
5820k
Graphics
980 Strix
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Great! Thanks for the tip!
 
Joined
Sep 30, 2015
Messages
9
CPU
5820k
Graphics
980 Strix
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I am following the guide, and I am getting stuck upon boot. The mouse appears as the colorful wheel and spins non stop.
Anyone knows how to proceed?
Thanks a lot!!!
I tried booting with nv_disable=1 and npci=0x2000
Best!
Ivan
 
Joined
Jul 9, 2013
Messages
36
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH
CPU
i7 6700k
Graphics
NVIDIA 780 GTX
Hey igouvea,

Are you booting with Clover or Chameleon?

It sounds like you're booting el capitan without using the correct RT Variables to disable SIP. Please edit config.plist in your clover directory and add...

<key>RtVariables</key>
<dict>
<key>CsrActiveConfig</key>
<string>0x3</string>
<key>BooterConfig</key>
<string>0x28</string>
</dict>

If that doesn't solve the issue, please refer to this post for all el capitan related problems.
If THAT doesn't solve the problem, please boot in verbose mode (hit spacebar with the os x installtion highlighted) and tell us which line it freezes on.

D
 
Joined
Sep 30, 2015
Messages
9
CPU
5820k
Graphics
980 Strix
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I am using the UniBeast 5.2 method, the Clover method doesn't work for me.
I am booting with nv_disable=1 and npci=0x2000 -x -f -v
I get to this page. And the mouse connected is not responsive.
Thanks in advance.
IMG_0088.jpgIMG_0088.jpg

UPDATE:
I am trying to boot Yosemite
Disconnected my PCI wifi card, and now I have arrived at the install page. Choppy because nv_disable=1 but I am here...
However my mouse and keyboard are not working...
HELP!!
Thanks guys!
 
Joined
Sep 30, 2015
Messages
9
CPU
5820k
Graphics
980 Strix
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Update, I have disconnected my PCIe wifi card, and now I have arrived at the install page. Everything is choppy cause nv_disable=1 but Im here.
But I cannot move my mouse and keyboard doesn't work. What can I do??
Thanks guys! You are awesome!
 
Top