Contribute
Register

Won't Boot after ML install

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 8, 2013
Messages
1
Motherboard
Alienware 17
CPU
i7 Haswell
Graphics
GTX-770m
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Following the tonymacx86 Mountain Lion install.

Everything was going smooth until after the installation. Restarted the computer after installation completed, and at the chimera screen choose Mountain Lion Drive, and then it hangs on the white screen with the logo, and the spinning loading symbol.

Tried installing on 2 different wd hd's, and both ended in the same result.

Build:
Gigabyte GA-75M-HD3
Intel Core i3-3245
Ballistic Crucial 2x2GB Ram
Diablotek 400w PSU

I tried looking up on the threads but nothing seemed to match my dilemma or where I got stuck at.
 
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Motherboard
ML 10.8.4
CPU
I5 2.7
Graphics
None
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
i am at the same place.. stuck with the spinning wheel and the apple logog

- - - Updated - - -

i am at the same place.. stuck with the spinning wheel and the apple logo
 
Joined
Mar 17, 2012
Messages
7,355
Motherboard
Gigabyte GA-B75M-HD3
CPU
i7-3770
Graphics
HD 5570
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Other
Following the tonymacx86 Mountain Lion install.

Everything was going smooth until after the installation. Restarted the computer after installation completed, and at the chimera screen choose Mountain Lion Drive, and then it hangs on the white screen with the logo, and the spinning loading symbol.

Tried installing on 2 different wd hd's, and both ended in the same result.

Build:
Gigabyte GA-75M-HD3
Intel Core i3-3245
Ballistic Crucial 2x2GB Ram
Diablotek 400w PSU

I tried looking up on the threads but nothing seemed to match my dilemma or where I got stuck at.



I use the same motherboard. Make sure that you are using HDMI or DVI-D to your monitor, with the onboard graphics you need to select 1080P option in MultiBeast for a 1080P screen. See this guide for setting up UEFI bios : http://www.tonymacx86.com/99-quick-guide-configuring-uefi-gigabyte-s-7-series-lga-1155-boards.html

Can you boot using the boot flag -v to see if you can get to the desktop?


Adrian B
 
Status
Not open for further replies.
Top