Contribute
Register

Wireless success!

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 6, 2012
Messages
27
Motherboard
Precision 7710
CPU
i7
Graphics
nvidia 4200
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
blackbirdgtx said:
is this thing working with 64bit mode??? in 10.7.2

What I can confirm is that NC150 is connecting to the internet properly.
In 64-bit mode? I don't know how to check this yet but it you tell me how then I will certainly check it for you ... just my way of returning something to the community.

kiShine
 
Joined
Dec 21, 2010
Messages
10
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
kiShine said:
What I can confirm is that NC150 is connecting to the internet properly.
In 64-bit mode? I don't know how to check this yet but it you tell me how then I will certainly check it for you ... just my way of returning something to the community.

kiShine

basically i m asking that does Asus N10 Usb wireless Adapter is working in 64bit mode ..see this

http://osxdaily.com/2009/09/07/how-to-t ... w-leopard/
 
Joined
Nov 26, 2010
Messages
83
Motherboard
X58A-UD3R
CPU
i7/950
Graphics
ATI Radeon HD 5770 Batmobile
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Classic
  2. LC
  3. Power Mac
  4. PowerBook
Mobile Phone
  1. Other
blackbirdgtx said:
kiShine said:
What I can confirm is that NC150 is connecting to the internet properly.
In 64-bit mode? I don't know how to check this yet but it you tell me how then I will certainly check it for you ... just my way of returning something to the community.

kiShine

basically i m asking that does Asus N10 Usb wireless Adapter is working in 64bit mode ..see this

http://osxdaily.com/2009/09/07/how-to-t ... w-leopard/

Yes, I'm using it right now. In fact, I'm now on 10.7.3 running 64 Bit and the N10 works wonderfully! I'm also able to print wirelessly to my Canon MP980.

Regards

Eco :headbang:
 
Joined
Jan 25, 2012
Messages
3
Motherboard
Gigabyte Z370 HD3P-CF
CPU
Core i7 9700K
Graphics
nVidia GeForce GTX 760
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Asus USB-N10 worked on OSX 10.7.3 with the driver on the driver disc (for 10.6), but I have to launch Network Utility in /Application folder manually to make it start working.
I noticed that the installer place a file in /Library/LaunchAgent. Is it the right place to place it?
And, can the network utility docked in the menu bar?
 
Joined
Jul 6, 2011
Messages
2
Motherboard
Mountain Lion
CPU
Inter Dual Core E6600
Graphics
Nvidia 9800GTX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I got my Belkin N300 (F7D1102) working with the RTL8192CU driver on SL 10.6.8 in 64 bit. Speeds are slow however!

Correction: speeds are normal!
 

v_g

Joined
Oct 13, 2011
Messages
1
Motherboard
10.8.1
CPU
Q9650
Graphics
GeForce EN210 Silent
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Confirmed. ASUS USB-N10 working with RTL8192SU driver on next systems:

  • Snow Leopard 10.6.0 - 10.6.8 32/64 bit
    Lion 10.7.0 64 bit.

Using it with Acer Extensa 5635G about 3 month with a D-Link DIR-615 WiFi g Access Point. No problems.
 
Joined
Mar 28, 2011
Messages
56
Motherboard
MSI P67A-G43
CPU
i5-2500K
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I had gotten this adapter working on the computer below before and after I had some problems with it reinstalled, and now I can't get it to work with the same drivers. It constantly connects and reconnects and doesn't stay. Anybody else having problems like this? I remember initially I had to change the name of the adapter to something different and it worked, but now I get stuck with No IP no matter what I change the name to.

Anybody else?
 
Joined
May 22, 2012
Messages
15
Motherboard
Intel DH67BLB3 LGA 1155
CPU
Intel Core i7-2600K 3.4GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor
Graphics
GeForce GTX 580 1536 MB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I can't seem to get my Belkin N300 to work on 10.7.4. I used the RTL8192SU_MacOS10.6_1079 driver.

Now this worked on snow leopard 10.6.8 no problem, but now it is not. Any ideas?
 
Joined
Jun 2, 2012
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Son239 said:
I can't seem to get my Belkin N300 to work on 10.7.4. I used the RTL8192SU_MacOS10.6_1079 driver.

Now this worked on snow leopard 10.6.8 no problem, but now it is not. Any ideas?

I have the same issue. Running 10.7.4 with belkin N300 and can't get online.
 
Status
Not open for further replies.
Top