Contribute
Register

Vostro 5480 Install Reboot Without Showing Error

Joined
May 26, 2018
Messages
25
Motherboard
Dell vostro 5480 0pyxmc
CPU
i7-5500U
Graphics
nVidia GeForce 830m && Intel HD5500, 1366x768
Hi, I'm trying to install High Sierra on my laptop Dell Vostro 5480, already followed every step of the laptop guide
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/
But everytime that I try to boot I get no errors with verbose but the log stucks at +++++ signs and reboot the pc.
I'm attaching all my configurations + verbose screens here.

My laptop specs(also on my profile):
I7 5500U - Broadwell
Nvidia Geforce 830m 2gb
8gb DDR3 (One slot only on the MB)
Normal HDD not SSD
IMG_0200.jpg IMG_0201.jpg IMG_0202.jpg IMG_0203.jpg IMG_0204.jpg IMG_0206.jpg IMG_0207.jpg IMG_0208.jpg
 

Attachments

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
188,929
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hi, I'm trying to install High Sierra on my laptop Dell Vostro 5480, already followed every step of the laptop guide
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/
But everytime that I try to boot I get no errors with verbose but the log stucks at +++++ signs and reboot the pc.
I'm attaching all my configurations + verbose screens here.

My laptop specs(also on my profile):
I7 5500U - Broadwell
Nvidia Geforce 830m 2gb
8gb DDR3 (One slot only on the MB)
Normal HDD not SSD
View attachment 333699 View attachment 333700 View attachment 333701 View attachment 333702 View attachment 333703 View attachment 333704 View attachment 333705 View attachment 333706

No "Problem Reporting" files attached.
Read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully. Attach all requested files/output.
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
188,929
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hi, I'm trying to install High Sierra on my laptop Dell Vostro 5480, already followed every step of the laptop guide
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/
But everytime that I try to boot I get no errors with verbose but the log stucks at +++++ signs and reboot the pc.
I'm attaching all my configurations + verbose screens here.

My laptop specs(also on my profile):
I7 5500U - Broadwell
Nvidia Geforce 830m 2gb
8gb DDR3 (One slot only on the MB)
Normal HDD not SSD
View attachment 333699 View attachment 333700 View attachment 333701 View attachment 333702 View attachment 333703 View attachment 333704 View attachment 333705 View attachment 333706
Updated With the Right Files
Wrong.
As per FAQ, must use ZIP, not RAR.
Please read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully.
 
Joined
May 26, 2018
Messages
25
Motherboard
Dell vostro 5480 0pyxmc
CPU
i7-5500U
Graphics
nVidia GeForce 830m && Intel HD5500, 1366x768

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
188,929
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hi, I'm trying to install High Sierra on my laptop Dell Vostro 5480, already followed every step of the laptop guide
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/
But everytime that I try to boot I get no errors with verbose but the log stucks at +++++ signs and reboot the pc.
I'm attaching all my configurations + verbose screens here.

My laptop specs(also on my profile):
I7 5500U - Broadwell
Nvidia Geforce 830m 2gb
8gb DDR3 (One slot only on the MB)
Normal HDD not SSD
View attachment 333699 View attachment 333700 View attachment 333701 View attachment 333702 View attachment 333703 View attachment 333704 View attachment 333705 View attachment 333706
Use RehabMan build of Clover as recommended in the guide.
Also, as per guide... try AptioMemoryFix.efi instead of OsxAptioFix*.efi.

Also...
From where did you download macOS?
On what hardware did you create your USB installer?
 
Joined
May 26, 2018
Messages
25
Motherboard
Dell vostro 5480 0pyxmc
CPU
i7-5500U
Graphics
nVidia GeForce 830m && Intel HD5500, 1366x768
Use RehabMan build of Clover as recommended in the guide.
Also, as per guide... try AptioMemoryFix.efi instead of OsxAptioFix*.efi.

Also...
From where did you download macOS?
On what hardware did you create your USB installer?
I think I used RehabMan Build of Clover.
I’ll try AptioMemoryFix.

USB OS was made on MacBook Pro 2010 and it worked on other laptop
 
Joined
May 26, 2018
Messages
25
Motherboard
Dell vostro 5480 0pyxmc
CPU
i7-5500U
Graphics
nVidia GeForce 830m && Intel HD5500, 1366x768
Use RehabMan build of Clover as recommended in the guide.
Also, as per guide... try AptioMemoryFix.efi instead of OsxAptioFix*.efi.

Also...
From where did you download macOS?
On what hardware did you create your USB installer?
Hi, I followed the guide again, this time with Clover build from RehabMan and AptioMemoryFix.efi, but I got the same thing, reboot after the +++++++. I'm uploading the new Clover.zip here
 

Attachments

Top