Contribute
Register

v310's First Build: Core i7-3770K - GA-Z77N-WIFI - 16GB RAM - GTX 660Ti

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 28, 2013
Messages
294
Motherboard
Asus ROG Strix Z590-E
CPU
i7-11700
Graphics
RX 6600
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I brought the system to 4.4 and everything went fine today. I think my freezes were do to something else.

It seems like 10.8.3 should be released soon. Hopefully it will help us.

Sleep isn't a big deal. I shut it down. The startup is fast these days.
 
Joined
Jun 6, 2012
Messages
10
Motherboard
GA H470-HD3
CPU
i5 10600K
Graphics
RX 5500 XT
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Try to disable wifi and remove the ethernet cable. Put the machine to sleep and let me know if it works.

Hi v310.

Thank you for the tips.
I think the problem is with my graphics card. I built another system with the same components except the graphics card and it works perfectly.
I think my trusty old XFX8800GT just won't quit, so to speak.
 
Joined
Feb 28, 2013
Messages
294
Motherboard
Asus ROG Strix Z590-E
CPU
i7-11700
Graphics
RX 6600
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
10.8.3 is out! Who is going to try it first? I will install it after work.
 
Joined
Feb 4, 2013
Messages
53
Motherboard
GA-Z77N-WIFI
CPU
i7 3770K
Graphics
Gigabyte GTX 660ti OC
Mac
Classic Mac
  1. LC
Mobile Phone
  1. Android
10.8.3 is out! Who is going to try it first? I will install it after work.

I'm downloading it now. Gonna try and let you guys know in a bit :headbang:
 
Joined
Feb 4, 2013
Messages
53
Motherboard
GA-Z77N-WIFI
CPU
i7 3770K
Graphics
Gigabyte GTX 660ti OC
Mac
Classic Mac
  1. LC
Mobile Phone
  1. Android
I'm downloading it now. Gonna try and let you guys know in a bit :headbang:

It did not work for me.

IMG_20130314_174542.jpg
 
Joined
Feb 28, 2013
Messages
294
Motherboard
Asus ROG Strix Z590-E
CPU
i7-11700
Graphics
RX 6600
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Did you use Update or Combo?
 
Joined
Feb 28, 2013
Messages
294
Motherboard
Asus ROG Strix Z590-E
CPU
i7-11700
Graphics
RX 6600
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
You could startup with Multibeast. It looks like there is a problem recognizing the CPU (?!?) Perhaps change your computer back to 3,1 instead of 5,X.

Just a wild guess.

Also, I would put your error on the 10.8.3 page. Maybe others can help.

http://www.tonymacx86.com/317-os-x-10-8-3-update.html

Also from the update page: Updated audio drivers

  • You will have to reinstall the Patched AppleHDA using MultiBeast before rebooting.
  • If you use VoodooHDA, you will not need to make any modifications
 
Joined
Feb 4, 2013
Messages
53
Motherboard
GA-Z77N-WIFI
CPU
i7 3770K
Graphics
Gigabyte GTX 660ti OC
Mac
Classic Mac
  1. LC
Mobile Phone
  1. Android
You could startup with Multibeast. It looks like there is a problem recognizing the CPU (?!?) Perhaps change your computer back to 3,1 instead of 5,X.

Just a wild guess.

Also, I would put your error on the 10.8.3 page. Maybe others can help.

http://www.tonymacx86.com/317-os-x-10-8-3-update.html

Also from the update page: Updated audio drivers

  • You will have to reinstall the Patched AppleHDA using MultiBeast before rebooting.
  • If you use VoodooHDA, you will not need to make any modifications

Thanks!! I will try and let you know
 
Joined
Feb 4, 2013
Messages
53
Motherboard
GA-Z77N-WIFI
CPU
i7 3770K
Graphics
Gigabyte GTX 660ti OC
Mac
Classic Mac
  1. LC
Mobile Phone
  1. Android
Thanks!! I will try and let you know

So, I removed the GTX 660ti and now OSX is booting properly. Tried to remove all NVIDIA files from S/L/E and used Kext Utility to repair permissions, installed the GTX 660ti again and got the same error. Still trying to figure what to do now...
 
Status
Not open for further replies.
Top