Contribute
Register

USBMSC Identifier (non-unique): ABCDEF2010439419 0x927 0x4 0x0, 2

Joined
Jul 1, 2012
Messages
16
Motherboard
Asus Maximus VI Extreme
CPU
i7 4770K
Graphics
3x GTX 770
Mobile Phone
  1. iOS
Updated to Yosemite and now I get stuck at this during boot. I cant figure out how to get past it. Please help. Doing a clean install is the very last thing I want to do. Please help. When first installing, there was no problem what-so-ever, no boot flags needed. now booting up, there seems to be a big problem.
 

msm

Joined
Dec 26, 2010
Messages
8
Motherboard
GA-X58A-UD7 rev1
CPU
Xeon X5650
Graphics
9800GT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I have the same issue. I can reboot via the USB installation stick after the update to Yosemite, run Multibeast, reboot, and then this. No flags seem to help. I'm totally stuck.
 
Joined
Jul 30, 2013
Messages
48
Motherboard
GIGABYTE GA-Z77-DS3H
CPU
i3-3245
Graphics
PNY GTX 650 1GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
same here. I can boot in safe mode, but this is where I hang trying to boot normally.
 
Joined
Jul 30, 2013
Messages
48
Motherboard
GIGABYTE GA-Z77-DS3H
CPU
i3-3245
Graphics
PNY GTX 650 1GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
OK. So I managed to get past this issue (so far at least). All I did was unplug my Unibeast USB drive (I also moved by bluetooth adapter from a USB 2 port to a USB 3 port. Doubt my evening of tweaking is over, but at least I'm in now...
 
Joined
Nov 2, 2011
Messages
68
Motherboard
Asus Z170i Pro Gaming
CPU
Intel Core i7 6700
Graphics
GTX 1050ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I can't reproduce this error, it seems occurs randomly. However, I am lucky to have a full disk image of my SSD. So whenever I get stuck I restore it with Clonezilla and after that I can bootup fine. Which means something in the meantime changes this stuff. But I have no idea what. I don't do Clover edits after restoring the disk.

At first I thought it had to do with my Radeon 9 280X. In the second screenshot you'll see that my firmware is not being detected. "BIOS: undefined".in my third screenshot you'll see that upon a normal bootup my Bios is detected as "Atom Bios: Tahiti".

Can someone elaborate on the USBMSC Identifier thing. What does it do exactly. And how does this influence the detection of my GPU bios?
 

Attachments

  • IMG_6470.jpg
    IMG_6470.jpg
    701.4 KB · Views: 175
  • Screen Shot 2014-10-23 at 09.25.35.png
    Screen Shot 2014-10-23 at 09.25.35.png
    333.1 KB · Views: 135
  • Screen Shot 2014-10-23 at 09.27.25.png
    Screen Shot 2014-10-23 at 09.27.25.png
    159 KB · Views: 148
Top