Contribute
Register

Unprovoked internet problem

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 18, 2013
Messages
109
Motherboard
GA H77N
CPU
i3 3225
Graphics
HD4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hey,
So I have been running pretty smoothly now for about three years without problems and just yesterday safari will not load any web pages/sites... they just hang on loading until they time out. Same goes with Firefox and Opera. I have not recently upgraded nor have I made any significant new installs. My router is functioning fine as I am able to post this here from my ancient macbook using the very same router.

I am currenty running OS X 10.10.2 on my macmini build :i3 3225, H77N, 8gb, I have this internet card installed = TP-LINK TL-WDN4800 N900 Wireless Dual Band PCI Express Adapter This card is from the Tonymac buyers guide 2013 and until now has been fine.

Any ideas as to why this problem came about or better yet any solutions or even trouble shooting plans I could try out?
 
Joined
Jul 18, 2013
Messages
109
Motherboard
GA H77N
CPU
i3 3225
Graphics
HD4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
So I have been looking around online for the last couple of days and turning up nothing useful. I have spoken to a friend who suggested driver updates? Can anyone else throw possible solutions my way please? Even links would be helpful! Am I missing a sticky post here in tonymac that is about internet issues, I mean, other than problems with setting up internet and wifi during the initial build? Almost everything I search online is windows focused, the rest has so far been unhelpful.
 
Joined
Jul 8, 2016
Messages
33
Motherboard
Asus TUF Gaming B460M-Plus (WI-FI)
CPU
i5-10400
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hey, unfortunately I cant help you with this but I have got the same problems with my hackintosh (macOS 10.12.1). Every now and then it looses connection and I have to wait a couple of minutes for internet to work again.. Thats very annoying.
I get my connection from the onboard ethernet of my GA z170n wifi. I have a dual boot setup with windows and I am pretty sure it happens with my macOS install only.
 
Status
Not open for further replies.
Top