Contribute
Register

Unlock Max turbo for Haswell Xeon cpu?

Joined
Jul 23, 2012
Messages
222
Motherboard
ASUS X99 AII
CPU
E5-2696 v3
Graphics
RX 560
Mobile Phone
iOS
Now with v3x2_50_39_vcc.efi on idle s around 70w, the other one i removed.
Heres the efi
 

Attachments

Joined
Nov 28, 2010
Messages
85
Motherboard
ASUS X99-E WS/USB3.1
CPU
E5-2696 v3
Graphics
Vega FE
Thank you.
I'll try.
Mojave came, I will put.
 
Joined
Nov 28, 2010
Messages
85
Motherboard
ASUS X99-E WS/USB3.1
CPU
E5-2696 v3
Graphics
Vega FE
Try it.
 

Attachments

Joined
Jul 23, 2012
Messages
222
Motherboard
ASUS X99 AII
CPU
E5-2696 v3
Graphics
RX 560
Mobile Phone
iOS
Did you installed Mojave release version?
Do you mind sharing your efi again including Apple-Extensions-Firmware.scap ,you can upload it to wetransfer.com
I accidentally over wright it.
Thaks!!!
 
Joined
Nov 28, 2010
Messages
85
Motherboard
ASUS X99-E WS/USB3.1
CPU
E5-2696 v3
Graphics
Vega FE
Hey.
How is it going?
I realized that I had to use V3.EFI with microcode but without offset.
Do you have any who can remake V3.EFI?
It is necessary to change the microcode 39 to 3C or 3D, they are more economical in energy consumption.
 

Attachments

Joined
Jul 23, 2012
Messages
222
Motherboard
ASUS X99 AII
CPU
E5-2696 v3
Graphics
RX 560
Mobile Phone
iOS
Hey.
How is it going?
I realized that I had to use V3.EFI with microcode but without offset.
Do you have any who can remake V3.EFI?
It is necessary to change the microcode 39 to 3C or 3D, they are more economical in energy consumption.
I sent to the freecableguy on anandatech an email to help us lets hope he answers.
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
222
Motherboard
ASUS X99 AII
CPU
E5-2696 v3
Graphics
RX 560
Mobile Phone
iOS
Hey.
How is it going?
I realized that I had to use V3.EFI with microcode but without offset.
Do you have any who can remake V3.EFI?
It is necessary to change the microcode 39 to 3C or 3D, they are more economical in energy consumption.
By the way do you have osx installed or your running it from windows with VMware?
I get 3.6 ghz in bios but in osx it doesn't perform
 

Attachments

Top