UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

Discussion in 'Mountain Lion Desktop Guides' started by tonymacx86, Aug 14, 2012.

  1. jayteale

    jayteale

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    1
    Aug 16, 2012 at 4:01 PM #51
    jayteale

    jayteale

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    1
    Article: UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

    Hi,

    I'm trying to boot my Hackintosh download, but I seem to run into a few problems.

    The partition creation went fine, but when I boot up the disk with my pc and select my USB drive, the only bootable disc that shows up is not one for apple, but one for windows. When I boot it, it runs my computer as if I started it normally. Is there any fix for this?

    Best regards,
    Jimmy
     
  2. eland204

    eland204

    Joined:
    Aug 1, 2012
    Messages:
    1
    Mobo:
    intel
    CPU:
    core 2
    Graphics:
    intel
    Aug 16, 2012 at 4:22 PM #52
    eland204

    eland204

    Joined:
    Aug 1, 2012
    Messages:
    1
    Mobo:
    intel
    CPU:
    core 2
    Graphics:
    intel
    Article: UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

    I tried to insta Mountain Lion on Acer PTZ1825 Portable PC (Intel 64Bit 2Core, 6 GB RAM, 640GB Hard disk, Internal Graphical card Intel and Inern Ethernet + Wifi).
    After preparing te USB stick en booting the Portable in verbose mode it will stop on the Ethernet board.

    Is there a work arround.
     
  3. LeopardFan

    LeopardFan

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    17
    Mobo:
    HP Pavilion dv7-3090ep
    CPU:
    Intel® Core™ i7-720QM
    Graphics:
    NVIDIA GeForce GT 230M
    Mobile Phone:
    Other
    Aug 16, 2012 at 6:22 PM #53
    LeopardFan

    LeopardFan

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    17
    Mobo:
    HP Pavilion dv7-3090ep
    CPU:
    Intel® Core™ i7-720QM
    Graphics:
    NVIDIA GeForce GT 230M
    Mobile Phone:
    Other
    Very good news! Thanks :clap:

    Tonymac also will make the update for rBoot for ML ? i have problems to boot over there... :( Pleaseeee
     
  4. bull2760

    bull2760

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    37
    Mobo:
    GA-Z68MA-D2H-B3 (rev. 1.3)
    CPU:
    Core i7 2600k
    Graphics:
    XFX 6870 Black Edition 1GB
    Mobile Phone:
    iOS, Windows Phone
    Aug 16, 2012 at 6:22 PM #54
    bull2760

    bull2760

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    37
    Mobo:
    GA-Z68MA-D2H-B3 (rev. 1.3)
    CPU:
    Core i7 2600k
    Graphics:
    XFX 6870 Black Edition 1GB
    Mobile Phone:
    iOS, Windows Phone
    For those have trouble with dual display output, I have an XFX Black Edition 6870 that has dual DVI, HDMI, and Mini Dport. I could not get my dual Acer 23in monitors to work until I plugged one monitor into the DVI and the other into the mini Display Port. Windows works perfectly with both DVI interfaces but not my Hackintosh. Once I moved the monitor to the mini display port my Mountain Lion Hack recognized both displays without a problem. So here's hoping you have a mini display port on your adapter. Hope this helps someone else out.
     
  5. gfdos.sys

    gfdos.sys

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    10
    Mobo:
    Dell Precision Workstation T3600
    CPU:
    4 Core Xeon E5-1603 2.8GHZ, 10M
    Graphics:
    Dual 1GB nVidia Quadro 600 + 256MB Quadro FX 570
    Aug 16, 2012 at 7:46 PM #55
    gfdos.sys

    gfdos.sys

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    10
    Mobo:
    Dell Precision Workstation T3600
    CPU:
    4 Core Xeon E5-1603 2.8GHZ, 10M
    Graphics:
    Dual 1GB nVidia Quadro 600 + 256MB Quadro FX 570
    Article: UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

    I am having the same problem --- Unibeast USB plugged in,
    It Boots Unibeast -- I can see the usb with the apple, but it only shows my SnowLeo drive, not the usb drive.

    Any help would be appreciated!
     
  6. bg8s

    bg8s

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    4
    Mobo:
    10.8.2
    CPU:
    Intel Core i5 3570K
    Graphics:
    Nvidia GT240
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 16, 2012 at 8:05 PM #56
    bg8s

    bg8s

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    4
    Mobo:
    10.8.2
    CPU:
    Intel Core i5 3570K
    Graphics:
    Nvidia GT240
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Article: UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

    Hi!

    I've got Gigabyte Z770DS3H with intel 3570K CPU. I've made everything work using unibeast 1.5.3 and multibeast 5.0.2 instead of build in graphics (Correct me if I'm wrong but this configuration should use Nvidia HD 4000 internal graphics. So with graphics enabler=yes I've got some color artefacts on the screen and then some kind of white noise (see the attached photo) instead of login screen. When I've changed graphics enabler to "no" I've got normal login screen BUT without any 3d acceleration and only 1024x768.

    Any idea?
     

    Attached Files:

    • 2012-08-16 22.51.49.jpg  (1.2 MB, 566 views)
  7. djcesar

    djcesar

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    6
    Mobo:
    Toshiba Satellite® P755-S5262
    CPU:
    Mobile QuadCore Intel® Core™ i7-2630QM 2600 MHz Sandy Bridge (26 x 100) Processor
    Graphics:
    Intel® Processor Graphics HD 3000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 16, 2012 at 8:18 PM #57
    djcesar

    djcesar

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    6
    Mobo:
    Toshiba Satellite® P755-S5262
    CPU:
    Mobile QuadCore Intel® Core™ i7-2630QM 2600 MHz Sandy Bridge (26 x 100) Processor
    Graphics:
    Intel® Processor Graphics HD 3000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Article: UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

    I Just finished a fresh install of Osx Mountain Lion on my Toshiba Satellite® P755-S5262 with UniBeast - Mountain Lion 1.5.3

    Mountain Lion loads fine after boot but Audio, Wifi & Ethernet doesnt work

    i understand that i need use MultiBeast - Mountain Lion 5.0.2 to enable drivers and solve it


    Can you recommend me a configuration for Multibeast?? which boxes need be as marked to install with MultiBeast

    My Specs
    --------------
    MOTHERBOARD
    Toshiba PEQAA

    PROCESSOR
    Mobile QuadCore Intel® Core™ i7-2630QM 2600 MHz (26 x 100) Processor

    CHIPSET
    Intel® HM65 Express Chipset Family
    Intel Sandy Bridge-MB IMC
    Huron River

    GRAPHICS
    Intel® Processor Graphics HD 3000

    AUDIO
    Audio Driver for Intel Desktop Board
    Intel Cougar Point HDMI

    Realtek High Definition Audio
    Realtek ALC269 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-2] PCI

    WIRELESS (WiFi)
    Intel® WiFi Link 1000

    ETHERNET
    Realtek PCIe FE Family Controller
    (Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter)

    Host Controller
    USB 3.0 NEC uPD720200

    MEMORY
    6GB DDR3 1333MHz memory

    ------------------

    Thanks!!!

    (excuse my english) !!!please!! open a Sub Forum by languages as before!! http://www.tonymacx86.com/mountain-...-toshiba-satellite-p755-s5262.html#post419224
     
  8. gfdos.sys

    gfdos.sys

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    10
    Mobo:
    Dell Precision Workstation T3600
    CPU:
    4 Core Xeon E5-1603 2.8GHZ, 10M
    Graphics:
    Dual 1GB nVidia Quadro 600 + 256MB Quadro FX 570
    Aug 16, 2012 at 10:21 PM #58
    gfdos.sys

    gfdos.sys

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    10
    Mobo:
    Dell Precision Workstation T3600
    CPU:
    4 Core Xeon E5-1603 2.8GHZ, 10M
    Graphics:
    Dual 1GB nVidia Quadro 600 + 256MB Quadro FX 570
    Article: UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC

    Try:

    http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=51293&p=318842

    Post #2

    That seems to have worked for me.
     
  9. abbasabdul

    abbasabdul

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    1
    Mobo:
    Asus Mother bd
    CPU:
    I7
    Graphics:
    radeon 7800
    Aug 17, 2012 at 1:25 AM #59
    abbasabdul

    abbasabdul

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    1
    Mobo:
    Asus Mother bd
    CPU:
    I7
    Graphics:
    radeon 7800
    I have managed to boot form the USB and install Mountain Lion, but when i reboot form the UBS and try to boot into my new mountain lion installation i get the following error "mach-0 file has bad magic number" and it keeps bringing me back to the boot screen. Does anyone know how to fix this?

    Abbas
     
  10. daewootech

    daewootech

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    2
    Mobo:
    Alienware Aurora R4
    CPU:
    Intel 3930K
    Graphics:
    ATI HD6950
    Mac:
    Mac mini
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Aug 17, 2012 at 1:33 AM #60
    daewootech

    daewootech

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    2
    Mobo:
    Alienware Aurora R4
    CPU:
    Intel 3930K
    Graphics:
    ATI HD6950
    Mac:
    Mac mini
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    No Luck with Alienware Aurora R4.

    Under Legacy Bios setting:
    1. Boot
    2. Select boot USB
    3. Black Screen

    Bios with UEFI Setting:
    1. Boot
    2. Select boot USB
    3. Gets kicked to bios setup screen
     

Share This Page