UniBeast: Install macOS Sierra on Any Supported Intel-based PC

Discussion in 'Sierra Desktop Guides' started by tonymacx86, Sep 29, 2016.

  1. Jatto

    Jatto

    Joined:
    Sep 29, 2016
    Messages:
    8
    Motherboard:
    Lenovo G40-80
    CPU:
    I5 5200u
    Graphics:
    Intel HD 5500 and AMD 8500M
    Mac:
    MacBook Pro
    Sep 29, 2016 at 11:32 PM #51
    Jatto

    Jatto

    Joined:
    Sep 29, 2016
    Messages:
    8
    Motherboard:
    Lenovo G40-80
    CPU:
    I5 5200u
    Graphics:
    Intel HD 5500 and AMD 8500M
    Mac:
    MacBook Pro
    Any solution for volume key?
     
  2. VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 29, 2016 at 11:38 PM #52
    VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Boot with -v attach screenshot.
     
  3. VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 29, 2016 at 11:39 PM #53
    VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Use OsxAptioFixDrv instead of OsxAptioFixDrv2.
     
  4. unrealik

    unrealik

    Joined:
    Sep 27, 2016
    Messages:
    4
    Sep 29, 2016 at 11:48 PM #54
    unrealik

    unrealik

    Joined:
    Sep 27, 2016
    Messages:
    4
    Me Msi Gaming 5 VT-d Yea Disable and CFG-lock XHCI enable Other OS I do not have it
     
  5. rapproducer714

    rapproducer714

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    297
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5
    CPU:
    i7-7700K
    Graphics:
    GTX 1070
    Mac:
    iMac
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 29, 2016 at 11:53 PM #55
    rapproducer714

    rapproducer714

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    297
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5
    CPU:
    i7-7700K
    Graphics:
    GTX 1070
    Mac:
    iMac
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Okay, thanks man. I figured it was still not working. Guess I need to stay on Yosemite. :\
     
  6. VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 29, 2016 at 11:55 PM #56
    VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    I attend to use USB 3 on my Desktop so I'm not worried about USB 3 on my 4530s. You could always dual boot :)
     
  7. rapproducer714

    rapproducer714

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    297
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5
    CPU:
    i7-7700K
    Graphics:
    GTX 1070
    Mac:
    iMac
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 30, 2016 at 12:03 AM #57
    rapproducer714

    rapproducer714

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    297
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5
    CPU:
    i7-7700K
    Graphics:
    GTX 1070
    Mac:
    iMac
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    I have Yosemite as my main and El Capitan on another drive. I like to stay current though, but that won't happen since I can't get USB3. Anyway thanks.
     
  8. swandeez

    swandeez

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    90
    Sep 30, 2016 at 1:01 AM #58
    swandeez

    swandeez

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    90
    Hello, when i boot from usb i enter to the clover menu, i select the external and then i get the "stop" signal after Apple logo.
    If i run with -v it says "error allocating 0x800 pages" etc...

    In the BIOS options i only found the "VT-D" and i disabled it.
    Any ideas? Thank you!
     
  9. VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 30, 2016 at 1:02 AM #59
    VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,981
    Motherboard:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Most likely because CsrActiveConfig is set to 0x03 not 0x67. Its known to cause problems.
     
  10. swandeez

    swandeez

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    90
    Sep 30, 2016 at 1:07 AM #60
    swandeez

    swandeez

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    90
    Sorry for the stupid question: where can i modify it?
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice