UniBeast: Install macOS Sierra on Any Supported Intel-based PC

Discussion in 'Sierra Desktop Guides' started by tonymacx86, Sep 29, 2016.

  1. sagarpalsapure

    sagarpalsapure

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    2
    Mobo:
    dasa
    CPU:
    salsa
    Graphics:
    sasa
    Sep 29, 2016 at 5:45 PM #11
    sagarpalsapure

    sagarpalsapure

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    2
    Mobo:
    dasa
    CPU:
    salsa
    Graphics:
    sasa
    not booting without usb drive
    not recognising my 1080p display
     
  2. feartech

    feartech Moderator

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    2,760
    Mobo:
    Asus N752V Clover UEFI
    CPU:
    i7-6700HQ / HM170
    Graphics:
    Intel HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 29, 2016 at 5:49 PM #12
    feartech

    feartech Moderator

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    2,760
    Mobo:
    Asus N752V Clover UEFI
    CPU:
    i7-6700HQ / HM170
    Graphics:
    Intel HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    not recognising your hardware so probably no one will be able to help you
     
  3. nmaia

    nmaia

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    14
    Mobo:
    Gigabyte Z68XP-UD3
    CPU:
    Intel Core i7 2600K
    Graphics:
    Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3GB
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 29, 2016 at 5:51 PM #13
    nmaia

    nmaia

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    14
    Mobo:
    Gigabyte Z68XP-UD3
    CPU:
    Intel Core i7 2600K
    Graphics:
    Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3GB
    Mobile Phone:
    Android
    It's hard for someone to help if you don't provide any system specs.
     
    jakubboboc, feartech and Playluxe like this.
  4. gothic

    gothic

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    20
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68XP-UD4 x 2
    CPU:
    i7 2600 & i3
    Graphics:
    nV 8800GT x 2
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 29, 2016 at 5:52 PM #14
    gothic

    gothic

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    20
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z68XP-UD4 x 2
    CPU:
    i7 2600 & i3
    Graphics:
    nV 8800GT x 2
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    I did the upgrade first which went well, only the audio needed sorting. I found though that some apps that I use regularly were misbehaving so I then did a clean Unibeast install. Bad mistake, lot's of issues with Adobe Photoshop, MacCleanse, LittleSnitch to name but a few. Untennable! So it's back to restoring my El-Capitan backup and then applying the upgrade again. Then waiting patiently for the app authors to sort out their twisted kni***rs.
     
  5. sagarpalsapure

    sagarpalsapure

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    2
    Mobo:
    dasa
    CPU:
    salsa
    Graphics:
    sasa
    Sep 29, 2016 at 5:54 PM #15
    sagarpalsapure

    sagarpalsapure

    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    2
    Mobo:
    dasa
    CPU:
    salsa
    Graphics:
    sasa
    db85fl motherboard
    core i5 4th gen
    hp pavilion 22fi display
    Nvdia geforce gt 610


    stuck on boot screen

    El Capitan was running fine
     
    Last edited: Sep 29, 2016
  6. Playluxe

    Playluxe

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    10
    Mobo:
    ASRock Fatal1ty H87 Performance
    CPU:
    Intel i7 4770
    Graphics:
    Nvidia GTX 970
    Mac:
    Mac Pro
    Sep 29, 2016 at 5:58 PM #16
    Playluxe

    Playluxe

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    10
    Mobo:
    ASRock Fatal1ty H87 Performance
    CPU:
    Intel i7 4770
    Graphics:
    Nvidia GTX 970
    Mac:
    Mac Pro
    Gigamaxx likes this.
    Last edited: Sep 30, 2016
  7. wensentcai

    wensentcai

    Joined:
    May 28, 2016
    Messages:
    4
    Mobo:
    GA-Z97X-UD5H
    CPU:
    i7-4790
    Graphics:
    hd7950 hd6850
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 29, 2016 at 6:18 PM #17
    wensentcai

    wensentcai

    Joined:
    May 28, 2016
    Messages:
    4
    Mobo:
    GA-Z97X-UD5H
    CPU:
    i7-4790
    Graphics:
    hd7950 hd6850
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    Android
    will try it tomorrow,7950and6850 dos not work well together
     
  8. berzen

    berzen

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    5
    Mobo:
    Gigabyte Z87MX-D3H
    CPU:
    Intel i5 - 4670
    Graphics:
    EVGA GeForce GTX 760 ACX, 2GB
    Mac:
    iMac, Mac Pro
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Sep 29, 2016 at 6:39 PM #18
    berzen

    berzen

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    5
    Mobo:
    Gigabyte Z87MX-D3H
    CPU:
    Intel i5 - 4670
    Graphics:
    EVGA GeForce GTX 760 ACX, 2GB
    Mac:
    iMac, Mac Pro
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    everything working fine! USB, Nvidia, iMessage....Thank you very much!
     
  9. feartech

    feartech Moderator

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    2,760
    Mobo:
    Asus N752V Clover UEFI
    CPU:
    i7-6700HQ / HM170
    Graphics:
    Intel HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 29, 2016 at 6:48 PM #19
    feartech

    feartech Moderator

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    2,760
    Mobo:
    Asus N752V Clover UEFI
    CPU:
    i7-6700HQ / HM170
    Graphics:
    Intel HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    you need to sort out your profile like you agreed to in the rules

    you could also boot using -v and take a picture and upload it here which may help!
     
    Stork and Gigamaxx like this.
  10. deker871

    deker871

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Messages:
    3
    Mobo:
    Samsung RF410/RF510/RF710 | Intel Ibex Peak-M HM55
    CPU:
    Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz
    Graphics:
    nVIDIA GeForce GT 330M
    Mobile Phone:
    Windows Phone
    Sep 29, 2016 at 6:58 PM #20
    deker871

    deker871

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Messages:
    3
    Mobo:
    Samsung RF410/RF510/RF710 | Intel Ibex Peak-M HM55
    CPU:
    Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz
    Graphics:
    nVIDIA GeForce GT 330M
    Mobile Phone:
    Windows Phone
    hey
    I have problem with start install. When I booting after Apple logo i see only "stop" logo.
    My notebook is Samsung rf510 with
    i5 480
    gf 330m
    8Gb ram
    SSD evo 840
     

    Attached Files:

    • WP_20160928_22_09_24_Raw_LI.jpg  (2.9 MB, 457 views)

Share This Page