Contribute
Register

UniBeast: Install macOS Sierra on Any Supported Intel-based PC

Joined
Sep 30, 2016
Messages
1
Hello, I was wondering if someone could help me out. This process turned out to be a million times more complicated than expected.

Parts:

MSI Gaming 7 Carbon motherboard
i7 6700k
32gb Ram
Gtx 1070 SuperClocked GPU

So fat I have been able to install Sierra but have no audio, graphics cant be turned up or down ( using a 4k monitor ) and no internet at all.

I run unibeast 9 and have watched about 64 videos on how to install divers but none are working.

I am completely lost and frustrated and not sure where to go next.

Please help me out and thanks.
 
Joined
Aug 15, 2012
Messages
17
Motherboard
Lenovo T420 - dual boot 10.15.4 & Win 10
CPU
i5 2450M
Graphics
Intel HD3000
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
UniBeast-7.0.1 does'nt work on non English system :(
 
Joined
Oct 13, 2013
Messages
24
Motherboard
H97N-WIFI
CPU
i7 4770
Graphics
HD4600
Mac
iMac, MacBook Air, Mac Pro
Classic Mac
iBook, LC, Performa, Power Mac, PowerBook, Quadra
Mobile Phone
iOS
UniBeast-7.0.1 does'nt work on non English system :(
You only need to change to english language on System Preferences Pane. When finished turn again to your own again
 
Joined
Dec 18, 2015
Messages
11
Motherboard
Gigabyte Brix Pro
CPU
4770R
Mac
MacBook
Mobile Phone
Android
Works like a charm on my Gigabyte BrixPro 4770R, I even have Audio working :headbang:
 
Joined
May 10, 2014
Messages
45
Motherboard
Gigabyte z170x UD5 TH
CPU
6700K
Graphics
980 ti
Mac
MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Hello all,

I would love a little of your time and assistance

My kit
Gigabyte z170x UD5 TH
Nvidia 980 Ti water cooled
i7 6700k Water cooled
64GB Ram Corsair (16gb x 4) DDR 4
Broadcom wifi card
SanDisk 480gb SSD
Mac Definition 17.1



Issue
I have followed the guide and I have installed Sierra. My ram is recognised and also the wifi card as it ethernet, I haven't tested audio.

I cannot for the life of me get the Nvidia card to work, and I have tried all sorts the latest a fresh build using unibeast to build the USB key and Multibeast with 1150, 100 audio and Ethernet option selected, with UEFI.

I have made the changes to the config.plist to use the webdrivers but it just reboots on start up about half way through the loading bar. It goes on in a cycle.

I can boot from USB and get back into Sierra as I am now but the NVIDIA drivers will just not seemingly take.

I have attached two files one from the boot loading, and the second from the about this Mac panel where you can see the card is not recognised as an NVIDIA just generic 7mb card.

I have tried many things from switches to fixes - one which interested me but I can't seem to get to work was the mod info.plist fix as I don't seem to be able to enable root using the old directory services way of doing it.

Followed standard instructions on the setting of bios three or 4 times.

So if you have any thoughts and before I impale myself on a Wifi aerial I would love to hear them. Even if it is that I am an idiot.
 

Attachments

Top