UniBeast: Install macOS High Sierra on Any Supported Intel-based PC

Discussion in 'High Sierra Desktop Guides' started by tonymacx86, Oct 24, 2017.

  1. osd29

    osd29

    Joined:
    Oct 15, 2018
    Messages:
    2
    Motherboard:
    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
    CPU:
    Intel i7-8700K
    Graphics:
    MSI Radeon 570 Armor 8G OC
    Oct 15, 2018 at 3:18 PM #481
    osd29

    osd29

    Joined:
    Oct 15, 2018
    Messages:
    2
    Motherboard:
    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
    CPU:
    Intel i7-8700K
    Graphics:
    MSI Radeon 570 Armor 8G OC
    Hi there !

    Thanks a lot for this useful guide.

    I tried to create my USB bootloader but it can't finished without troubleshooting near the end of the creation process : There was an error creating your UniBeast drive : Copy of apfs.efi failed.
    [​IMG]
    ErrreurCreateUnibeast.png

    Some ideas to solve this problem ?

    Infos : My USB key is a 32GB in 3.0
     
  2. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    8,684
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    GTX 970
    Oct 15, 2018 at 7:03 PM #482
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    8,684
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    GTX 970
  3. osd29

    osd29

    Joined:
    Oct 15, 2018
    Messages:
    2
    Motherboard:
    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
    CPU:
    Intel i7-8700K
    Graphics:
    MSI Radeon 570 Armor 8G OC
    Oct 16, 2018 at 7:38 AM #483
    osd29

    osd29

    Joined:
    Oct 15, 2018
    Messages:
    2
    Motherboard:
    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
    CPU:
    Intel i7-8700K
    Graphics:
    MSI Radeon 570 Armor 8G OC
  4. Vheissu

    Vheissu

    Joined:
    Jan 5, 2018
    Messages:
    4
    Motherboard:
    Asus Strix z270e
    CPU:
    Intel Core i7-7700K
    Graphics:
    ROG STRIX-GTX1060 6gb
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 21, 2018 at 2:40 AM #484
    Vheissu

    Vheissu

    Joined:
    Jan 5, 2018
    Messages:
    4
    Motherboard:
    Asus Strix z270e
    CPU:
    Intel Core i7-7700K
    Graphics:
    ROG STRIX-GTX1060 6gb
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android
    @tonymacx86 Just to let you know that this post link is broken
    just remove the: "index.php?". and also thank you for all your guides :)
     
  5. gopinathch

    gopinathch

    Joined:
    Aug 12, 2016
    Messages:
    28
    Motherboard:
    Gigabyte Z370P D3
    CPU:
    i3-8100
    Graphics:
    UHD 630
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 22, 2018 at 8:50 PM #485
    gopinathch

    gopinathch

    Joined:
    Aug 12, 2016
    Messages:
    28
    Motherboard:
    Gigabyte Z370P D3
    CPU:
    i3-8100
    Graphics:
    UHD 630
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Motherboard : Gigabyte Z370P D3
    Graphics : UHD 630
    I want HighSierra 10.13.3 download link,
    because it is best fit for audio drivers and Graphics for my Desktop.

    I tried 10.13.6 & Mojave but (Multibeast)Drivers are not working for me. I tried 13times on fresh installation. :(
     
  6. joey393979

    joey393979

    Joined:
    Dec 2, 2017
    Messages:
    3
    Motherboard:
    intel DH55TC
    CPU:
    i3
    Graphics:
    9400 GT
    Oct 26, 2018 at 7:29 AM #486
    joey393979

    joey393979

    Joined:
    Dec 2, 2017
    Messages:
    3
    Motherboard:
    intel DH55TC
    CPU:
    i3
    Graphics:
    9400 GT
    Hello Every One.
    I successfully install High Sierra 10.13.6 on my hackintosh PC.

    Screen Shot 2018-10-26 at 11.53.59 AM.png

    -----------------------------------
    Motherboard : Intel DH55TC
    CPU : Core i3 3rd Generation
    GPU : GeForce 9400 GT
    Sound : ALC888
    -----------------------------------

    EFI configuration for usb installer and installed system

    nVidia Web Driver : https://images.nvidia.com/mac/pkg/387/WebDriver-387.10.10.10.40.105.pkg

    may be it helped some one.

    Thank you.
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 26, 2018
  7. namio

    namio

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    95
    Motherboard:
    Dell XPS 8930
    CPU:
    i7 8700
    Graphics:
    UHD 630 / GTX 1050 Ti
    Mac:
    iMac, MacBook, Mac Pro
    Classic Mac:
    iBook, Power Mac
    Nov 2, 2018 at 1:38 AM #487
    namio

    namio

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    95
    Motherboard:
    Dell XPS 8930
    CPU:
    i7 8700
    Graphics:
    UHD 630 / GTX 1050 Ti
    Mac:
    iMac, MacBook, Mac Pro
    Classic Mac:
    iBook, Power Mac
    I just did the latest upgrade for High Sierra (Security and iTunes only).

    It seems to have broken the NVIDIA web driver. Can this be fixed without waiting for new NVIDIA drivers?

    I am still on 13.6.
     
  8. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    8,684
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    GTX 970
    Nov 2, 2018 at 7:03 PM #488
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    8,684
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    GTX 970
  9. cocoajin

    cocoajin

    Joined:
    Nov 7, 2018
    Messages:
    1
    Motherboard:
    b150m
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    hd 530
    Nov 7, 2018 at 4:12 AM #489
    cocoajin

    cocoajin

    Joined:
    Nov 7, 2018
    Messages:
    1
    Motherboard:
    b150m
    CPU:
    i5 6500
    Graphics:
    hd 530
    thanks a lot.
     
  10. richardl

    richardl

    Joined:
    Sunday
    Messages:
    11
    Nov 14, 2018 at 11:23 PM #490
    richardl

    richardl

    Joined:
    Sunday
    Messages:
    11
    BTW, the latest unibeast will not see high sierra installer. The page comes up blank.
    The instructions says to use the latest, but unibeast for high sierra should be used.
    Can we update the instructions?

    Also note:
    11/14/18 17:30:04 - Starting UniBeast 8.3.1-20180412
    11/14/18 17:30:36 - Copying Files...
    11/14/18 17:53:26 - Installing Bootloader...
    11/14/18 17:53:50 - Attaching Base System...
    11/14/18 17:53:58 - Copying apfs.efi...
    11/14/18 17:53:58 - Copy of apfs.efi failed.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice