Contribute
Register

Unibeast Boots, Apple logo appears then Restarts.

Joined
Feb 3, 2015
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have a HP Pavilion 15-p078sa as you can see from the specs bellow. I am having a problem with booting from the USB,
I successfully boot from the USB with the option to choose 'USB' or 'WINDOWS'

10966587_942124659152365_839860712_n.jpg
So I choose 'USB' as the Installation guide suggests.
10966953_942124099152421_1474362717_n.jpg10979356_942124089152422_2127925203_n.jpg
The apple screen comes up for 2 seconds max and then a black screen appears and my laptop restarts.:banghead:
If anyone could tell me how to fix this issue I would be highly grateful :*




HP Pavilion 15-P078SA Specifications:
Product Name 15-p078sa
Product Number J5B65EA
Microprocessor Intel Core i3-4030U with Intel HD Graphics 4400 (1.9 GHz, 3 MB cache, 2 cores)
Memory 8 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM (1 x 8 GB)
Video Graphics Intel HD Graphics 4400
Hard Drive 1 TB 5400 rpm SATA
Multimedia Drive SuperMulti DVD burner
Display 39.6 cm (15.6") diagonal HD BrightView LED-backlit (1366 x 768)
Network Card Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN
Wireless Connectivity 802.11b/g/n (1x1) and Bluetooth 4.0 combo
Sound Beats Audio with 2 speakers
Keyboard Full-size island-style with numeric keypad
Pointing Device HP Imagepad with multi-touch gesture support
External Ports 1 multi-format SD media card reader
1 HDMI
1 headphone/microphone combo
1 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ-45
Dimensions 38.45 x 26.02 x 2.39 cm
Weight 2.27 kg
Power 45 W AC power adapter
4-cell (41 WHr) Li-ion
Camera HP TrueVision HD Webcam (front-facing) with integrated dual array digital microphone
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
188,929
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Tried this method, Went to boot with the USB and when i pressed enter to start installation it came up with an error, missing kernel_mache or something on those lines. :banghead::banghead::banghead:

Then tried again with a new usb and got this...

:banghead:View attachment 125080
It sounds like you're using Chimera, not Clover...

Create USB using 'createinstallmedia' (start over with a freshly partitioned USB).
 
Top