Contribute
Register

UniBeast 1.5 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 7, 2010
Messages
47
Motherboard
Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5
CPU
i7-8700k Coffe Lake
Graphics
AMD Radeon RX560
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I've managed to install ML, but upon rebooting (from USB) and selecting my new installation, it hangs on the the Apple load screen. Any suggestions what I might try next?

Many thanks

Ron
 
Joined
Jul 24, 2012
Messages
2
Motherboard
snowleopard
CPU
core2quad
Graphics
gforce9400gt
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Mountain Lion Working!!!

Asus P5Q3 Premium
Intel Core2Quad Q9600
GeForce 8800 GTS
8G RAM

Audio, video, red working!!!

100% works!!

Thanks for Paraguay!!!
 
Joined
Jan 31, 2012
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z68X-UD3H
CPU
i7-2600K
Graphics
R9 270X
Mobile Phone
  1. iOS
Hello
Someone help me?
How I need to do this setup?
I copyed the Install OS X Mountain Lion.app to the application folder!
Than I started the UniBeast 10.5.0 for ML and I pushed Install
In the first time the program can't install, but after a restart UniBeast have installed something to my USB
In my USB now have 3 files, with only 7.7 MB!
So the UniBeast doesn't install for me the Installer for OS X!
How can I install the Installer too to the USB?
I can boot with the USB but only the old Mac! Doesn't have there the "USB" option!
 
Joined
Dec 3, 2010
Messages
2
Motherboard
OS X Mavericks 10.9.4
CPU
i5-2500
Graphics
AMD RADEON 6870
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks very much!!! From Caracas, Venezuela. You Really Rules!!!. Congrats also for your new Site!!!. How can i contribute with you, where i can paypal?.
Thank you, Thank You, Thank You.
 
Joined
Jan 5, 2011
Messages
14
Motherboard
Gigabyte Z370XP SLI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Z77M-D3H, i7-3770K, MSI GT440. When boot from USB with -v flag, after all kext loads and log screen finishes, video turning off (the LED on drive flashing when press keys on kb, i guess the boot process goes ok, except video loss). Tried with HDMI and DVI outs.

Probably, new NV100HAL doesn't process with my card correctly.
Will try:
1. try VGA connector
2. remove NV100HAL from Uni USB drive
3. replace NV100HAL on USB by old Lion's version
4. if no success, remove GT440 and try with HD4000

I'm in a similar situation. GA-Z77-DS3H, 3770K, EVGA GTX550Ti. I did a clean install with just HD4000 running and that went fine. Installed latest Chameleon and booting off my vertex 4 fine. Re-installed the 550ti, but hangs on boot. Was doing this before going in to work this morning, so no further time to troubleshoot. I also have a 460, 260, and 9800 I can play with to see what I can get going.
 
Joined
Jan 30, 2011
Messages
1
Motherboard
Asus P5W Dh Deluxe
CPU
Intel Core duo 3 Mhz
Graphics
GeForce GTX 275 896 Mb
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Well done Tony and compagnions,

Realy great stuf... First i've got a black screen with booting Unibeast. After that I copied mine "extra" folder from mine old Efi. And the Mountain Lion starts without any problem. I did not install the clean but the upgrade. And the Hackintosh is online again. Wonderfull what your guys do for the community....

Respect!

Regards from the Netherlands

Cees alias Gandalfke
 
Joined
Nov 24, 2011
Messages
8
Motherboard
Lion 10.8.3
CPU
Intel i5 2500K
Graphics
AMD Radeon HD 6870
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Did´t work for me :( Some kind of error installing Multibeast. didn't finish the installation process.


GA-H61N-USB3 - Intel i5 2500K - 8GB RAM 1333 MHz - Nvidia GT520 - 60GB OZD SSD - 500 GB 7200 R.P.M
 
Joined
Jun 20, 2012
Messages
1
Motherboard
Intel DZ77-GA Extreme Mobo
CPU
i7-3770K
Graphics
GTX 580
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same Problem

GA-Z77X-UD5H, i7 3770. HD 4000 dont work :(

HD4000 Doesn't work for me, it's not even recognized. It shows up as 64Mb of shared VRAM.
My build:
Mobo: Intel DZ77GA-70K
Processor: Intel i7 3770k
Graphics: HD4000

Im using HDMI to DVI adapter if that helps.
 
Joined
Jul 21, 2011
Messages
4
Motherboard
Gigabyte P55-UD2
CPU
Intel i5 750
Graphics
GeForce 9400 GT 512 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
Classic Mac
Mobile Phone
Unibeast rules!

I got a fairly old P55 system (Gigabyte P55-UD2, i5-2.8, NVidia 9400GT, 8GB ram) which proved very reliable from 2009
Although I'm following Tonymac's P55 guides from the very beginning (even before this site) I've never used Unibeast.
I used it yesterday for the first time because I wanted to do an update and not a clean install, and Unibeast is the best and (to to my knowledge) the only way. It's an exceptional program.
I had the common problem of no mouse and keyboard at boot, which I solved by moving the mouse cable to a USB hub.
After this, it was recognized and everything went on flawlessly.
Mountain Lion installed over the old Lion installation and the only thing I had to change was the AppleHDA kext (with Multibeast of course).
Thank you Tony.
 
Status
Not open for further replies.
Top