Contribute
Register

The new Unibeast 8.2 is not working

Joined
Mar 7, 2013
Messages
6
Motherboard
ASUS Maximum Ranger VIII Hero
CPU
i7-6700K
Graphics
gtx 970
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
Hi,

when i successfully create the Unibeast installer with the Unibeast 8.2 tool and then boot with this Stick, i get only a black screen. When i then unplug the stick from the usb port and put it back in i got the clover screen and everything works as intended. With Unibeast 8.1 everything works fine as it should.

greetings
Steiner
 
Joined
Oct 12, 2011
Messages
5
Motherboard
Asrock B250M Pro4
CPU
Kaby Lake Intel Core i5 - 7500 CPU @ 3.41 GHz
Graphics
Intel HD Graphics 630 5 Mb
Yea, I have tried Unibeast 8.2 on 2 motherboards and each time I got the black screen. Whereas Unibeast 8.1 works.
 
Joined
Feb 16, 2018
Messages
22
Motherboard
Asus Prime Z270-A
CPU
i5-7500
Graphics
HD 630
Mobile Phone
Android
It does not worked for me. Installation booting duplicate loading time, then I got this error "could not contact server". After that, the first loading or coping process that regularly take betwen 4 and 8 minutes, Now says 21 hour and 48 minutes remaining. That happened 3 times, reformating usb etc with no luck. After reading that Unibeast was failing used version 8.1 and everything was ok.
 
Joined
Mar 7, 2013
Messages
6
Motherboard
ASUS Maximum Ranger VIII Hero
CPU
i7-6700K
Graphics
gtx 970
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
I have to wait a couple of minutes before Clover is showing. After that i have the exact problem as Fernan0.. Version 8.1 works just fine.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
1,081
Motherboard
Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Top