Contribute
Register

The everything works Asus Z390-I Gaming * i7-8700K * SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 Build

Joined
Mar 24, 2020
Messages
12
Motherboard
Asus Z390-I Gaming
CPU
i5-9400F
Graphics
RX 580
@Leesureone Hi, clover EFI from the first post is not actual anymore or I can use it?
 

Leesureone

Moderator
Joined
Feb 21, 2010
Messages
3,464
Motherboard
Asus Z690 Rog Strix G Gaming
CPU
i9-12900K
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
worked great. Thank you. Only BT not working which is strange because I have a native Broadcom BCM94360NG card. What kext am I missing?
If bluetooth isn't working its probably that the USB configuration isn't set up correctly. It really not difficult to fix following this guide. Very common issue as Bluetooth is dependent on USB.

 

Leesureone

Moderator
Joined
Feb 21, 2010
Messages
3,464
Motherboard
Asus Z690 Rog Strix G Gaming
CPU
i9-12900K
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Found this. Worked like a charm :)
Bunch of kexts you don't need because of your BCM94360NG card (which I have used a bunch of times, great card). Anything with BRCM in it can go, just turn them off in the config.plist before you delete them. Besides that the only real difference between the two EFI folders is the USB configuration, thanks for posting it for anyone else who is looking to change over from clover.
 

Leesureone

Moderator
Joined
Feb 21, 2010
Messages
3,464
Motherboard
Asus Z690 Rog Strix G Gaming
CPU
i9-12900K
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
check this glitch out... so it allows me to log in with my apple id but imessage says wrong password. I go back to clover and everything is fine. Same system ID's are used... any ideas?
Log out in clover and then try again in OC. Make sure everything in platform info/ generic matches clover
 
Top