Contribute
Register

The audio fails to return from sleep mode

Joined
Aug 1, 2015
Messages
2
Motherboard
Asus Maximus VI Hero C2
CPU
i7-4770K
Mac
iMac
Audio is not heard when returning from sleep mode. I am using the Apple ALC of the last Multibeast in Mojave 10.14.4

My motherboard is an Asus Maximus VI Hero C2
 
Joined
Dec 30, 2010
Messages
125
Motherboard
Asus Prime Z370-A II
CPU
i5-8400
Graphics
RX 570
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
SE/30
Mobile Phone
iOS
Audio is not heard when returning from sleep mode. I am using the Apple ALC of the last Multibeast in Mojave 10.14.4

My motherboard is an Asus Maximus VI Hero C2
I had the same issue after updating to 14.4; I found even though I had the latest version of applealc kext in the clover/kext/other folder, there was an older version in my /library/extensions. I kextbeasted the latest version to /L/E and it seems to be working now.
 
Joined
Aug 1, 2015
Messages
2
Motherboard
Asus Maximus VI Hero C2
CPU
i7-4770K
Mac
iMac
I just updated manually, I'll try and see if it happens again
 
Joined
Jan 1, 2011
Messages
61
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Same issue here with 10.14.4. I have the current lilu.kext and whatevergreen.kext in Library/Extensions; removed codeccommander.kext and shiri.kext from .../Other - but the problem persists. Audio returns after a reboot.
 
Joined
Dec 30, 2010
Messages
125
Motherboard
Asus Prime Z370-A II
CPU
i5-8400
Graphics
RX 570
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
SE/30
Mobile Phone
iOS
Same issue here with 10.14.4. I have the current lilu.kext and whatevergreen.kext in Library/Extensions; removed codeccommander.kext and shiri.kext from .../Other - but the problem persists. Audio returns after a reboot.
Where is your applealc kext?
 
Joined
Sep 1, 2016
Messages
35
Motherboard
GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
CPU
I7 6700k
Graphics
MSI GTX 970
Same issues with 10.4.4
 
Top