Contribute
Register

Temporary Installation Guide for Haswell Systems [10.8.4 only]

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 30, 2010
Messages
134
Motherboard
OSX 10.11.5
CPU
i7-4770k
Graphics
EVGA GTX 780 x2
Mac
  1. iMac
Anyone do any testing with the OC Force board? That's the one I'm interested in!

I am probably going to buy all the components and run windows on it until you more savvy individuals work out the bugs, or when Apple releases the official noob safe versions.
 
Joined
Feb 28, 2013
Messages
19
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD4H
CPU
i7 4770k
Graphics
Asus Gtx 770
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
which stage is the installation screen? or does it matter when you enter the kernal?
 
Joined
Nov 22, 2011
Messages
133
Motherboard
Gigabyte H97M-D3H
CPU
Intell Core i5 4690
Graphics
MSI GTX770 Twin Frozr OC
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
which stage is the installation screen? or does it matter when you enter the kernal?

If I think I understand what you're typing, then you want to know when to copy the mach_kernel file to your hard disk?

You have to do this AFTER you've installed MacOS X on your HD. After that, your system will reboot. Make it boot from the USB stick again and once you see the installer again you can chose the Utilities menu and select "Terminal" to copy the mach_kernel to your HD.
 
Joined
Jan 27, 2011
Messages
12
Motherboard
Gigabyte H87M-HD3
CPU
Xeon E3-1245 v3
Graphics
EVGA Nvidia GeForce GTX 650Ti
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Howdy y'all,

I followed the guide and installed ML, the problem I'm having is that my system is not booting by itself. It boots fine from the USB drive and I'm able to access ML; I ran MultiBeast with UserDSDT + NullCPUPowerManagement + graphicsenabler= no, and when I try to boot my system I get the following:

boot0: GPT
boot0: test
boot0: test
boot0: GPT
boot0: test
boot0: test
boot0: error

My system:
Gigabyte H87M-HD3
Intel Xeon E3-1245 v3
EVGA GEFORCE GTX 650Ti
1TB Toshiba SATA 3 hard drive

Thanks to the team, you are doing a great job.
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
1
Motherboard
Gateway NV59C
CPU
intel core i3 370m
Graphics
intel hd graphics 127mb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have installed Mountain Lion and it boots up fine when using GraphicsEnabler=No and what the guide said to install with multibeast, But everything is slow, like not in loading times but in general the window animation is slower the time clock is slower the beach ball is slower. Does anyone have a solution?
 
Joined
Nov 22, 2011
Messages
132
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Howdy y'all,

I followed the guide and installed ML, the problem I'm having is that my system is not booting by itself. It boots fine from the USB drive and I'm able to access ML; I ran MultiBeast with UserDSDT + NullCPUPowerManagement + graphicsenabler= no, and when I try to boot my system I get the following:

boot0: GPT
boot0: test
boot0: test
boot0: GPT
boot0: test
boot0: test
boot0: error

My system:
Gigabyte H87M-HD3
Intel Xeon E3-1245 v3
EVGA GEFORCE GTX 650Ti
1TB Toshiba SATA 3 hard drive

Thanks to the team, you are doing a great job.

Try this:

http://www.tonymacx86.com/25-boot0-error-official-guide.html
 
Joined
Jan 27, 2011
Messages
12
Motherboard
Gigabyte H87M-HD3
CPU
Xeon E3-1245 v3
Graphics
EVGA Nvidia GeForce GTX 650Ti
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Thanks sqishy, it is working now.
 
Joined
Feb 28, 2013
Messages
19
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD4H
CPU
i7 4770k
Graphics
Asus Gtx 770
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS

If I think I understand what you're typing, then you want to know when to copy the mach_kernel file to your hard disk?

You have to do this AFTER you've installed MacOS X on your HD. After that, your system will reboot. Make it boot from the USB stick again and once you see the installer again you can chose the Utilities menu and select "Terminal" to copy the mach_kernel to your HD.

Yes thank you did not know how to phrase it correctly
 
Joined
Mar 8, 2013
Messages
36
Motherboard
Windows8
CPU
4770k
Graphics
770
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Im running everything fine, now sound is working graphics are running great.
But icloud and facetime are the only apps that dont work anyone who can help me.
The error is that i cant sign in or it cant communicate with the server.
 
Status
Not open for further replies.
Top