Contribute
Register

System uptime in nanoseconds: ......... boot error!!!

Joined
Mar 9, 2014
Messages
21
Motherboard
Asus Maximus VI Formula
CPU
i7-4770K
Graphics
ASUS GTX+ 560 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi,

I have problems whit my first Hackintosh build.

System uptime in nanoseconds: and some numbers, different each time.:banghead::crazy:

CPU Intel i7 4770K
MB Asus Maximus VI Formula
HDD Samsung 840
GPU ASUS GTX+ 560 ti

Help pls
 
Joined
Jan 26, 2014
Messages
1,381
Motherboard
Asus P5LP-LE
CPU
Core 2 Duo
Graphics
Nvidia GeForce GT 640
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Hi,

I have problems whit my first Hackintosh build.

System uptime in nanoseconds: and some numbers, different each time.:banghead::crazy:

CPU Intel i7 4770K
MB Asus Maximus VI Formula
HDD Samsung 840
GPU ASUS GTX+ 560 ti

Help pls
Get us a picture of the kernel panic
 
Joined
Jan 26, 2014
Messages
1,381
Motherboard
Asus P5LP-LE
CPU
Core 2 Duo
Graphics
Nvidia GeForce GT 640
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Since you haven't been trying any boot flags give some a try and see what happens try these
-x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 npci=0x2000 cpus=1
just hit the space bar at the chimera boot screen and start typing them In they are case sensitive if they don't work get us another screen shot also are you post install or pre install also be sure you have your bios set according to the mavericks install guide
 
Joined
Mar 9, 2014
Messages
21
Motherboard
Asus Maximus VI Formula
CPU
i7-4770K
Graphics
ASUS GTX+ 560 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
-x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 npci=0x2000 cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7263201749

-x -v GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 npci=0x2000 cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7210298750

-x -v GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000 cpus= 1 - System uptime in nanoseconds: 721522017

-x -v GraphicsEnabler=No npci=0x2000 cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7113414482

-x -v GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7241819516

-x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7210298750

-x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 - System uptime in nanoseconds: 6842502021

-x -v GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 - System uptime in nanoseconds: 7087713308

-x -v GraphicsEnabler=No cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7219795119

-x -v GraphicsEnabler=Yes cpus=1 - System uptime in nanoseconds: 7214184517

-x -v GraphicsEnabler=No npci=0x2000 - System uptime in nanoseconds: 6837982512

-x -v GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000 - System uptime in nanoseconds: 6839891741

-x -v GraphicsEnabler=No - System uptime in nanoseconds: 6841925431

-x -v GraphicsEnabler=Yes - System uptime in nanoseconds: 6840817719

-x -v - System uptime in nanoseconds: 6856632123photo1.jpg


:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
 
Joined
Mar 9, 2014
Messages
21
Motherboard
Asus Maximus VI Formula
CPU
i7-4770K
Graphics
ASUS GTX+ 560 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Since you haven't been trying any boot flags give some a try and see what happens try these
-x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 npci=0x2000 cpus=1
just hit the space bar at the chimera boot screen and start typing them In they are case sensitive if they don't work get us another screen shot also are you post install or pre install also be sure you have your bios set according to the mavericks install guide
Is my first time boot/install, never seen welcome mavericks screen. :(

i think the bios is set according to the mavericks install guide

SATA Mode Selection set to AHCI
Intel Virtualization Technology set to Disabled

I'm sorry about my english guys
 

neilhart

Moderator
Joined
May 25, 2010
Messages
2,744
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z270 Gaming - ITX/ac
CPU
i7-7700T
Graphics
GTX960
Mac
MacBook, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi,

I have problems whit my first Hackintosh build.

System uptime in nanoseconds: and some numbers, different each time.:banghead::crazy:

CPU Intel i7 4770K
MB Asus Maximus VI Formula
HDD Samsung 840
GPU ASUS GTX+ 560 ti

Help pls
I suggest that you read this thread: http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-guides/116466-guide-asus-maximus-vi-hero-build.html

From my experience with ASUS motherboards, you need to patch the BIOS to proceed. However it may be possible to work around patching the BIOS using other methods (Google for a guide if you want to go that route).

Good modding,
neil
 
Joined
Jan 26, 2014
Messages
1,381
Motherboard
Asus P5LP-LE
CPU
Core 2 Duo
Graphics
Nvidia GeForce GT 640
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Is my first time boot/install, never seen welcome mavericks screen. :(

i think the bios is set according to the mavericks install guide

SATA Mode Selection set to AHCI
Intel Virtualization Technology set to Disabled

I'm sorry about my english guys
You can try adding maxmem=4096 dart=0 to the string of boot flags I told you already but I'm sure it's the bios most always kernel panics point to the bios settings also with your graphics card I know you need GE=No which is defaulted in chimera so it's not needed
 
Top