Contribute
Register

System half as fast after going from 10.7.4 to 10.7.5

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 27, 2011
Messages
24
Motherboard
OSX 10.8.2
CPU
Core i7 2600K
Graphics
Nvidia GT640, GT520
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hey guys,

I updated my system to 10.7.5 and noticed after a while that my system was a bit slower than normal. So today I decided to really see what was going on, and in fact a geek bench test reveals that I'm performing at less than half speed from March of this year! I'm down to 6K, from a 14K score in March.

Otherwise the system seems to work great, no hangs, all peripherals work. Hyperthreading IS on, all cores working like they should. I've repaired permissions.

Anything else I should try? Thanks in advance.
 
Joined
Feb 27, 2011
Messages
24
Motherboard
OSX 10.8.2
CPU
Core i7 2600K
Graphics
Nvidia GT640, GT520
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I was able to find my system backup drive which I have not used in a few months, and in fact, when I boot off it and run Geek Bench I return to my previous score. That system was running 10.7.3.

Any clues?
 
Joined
Feb 3, 2011
Messages
1,354
Motherboard
Gigabyte Z390 AORUS Ultra
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 590
add this SSDT.aml to you extra folder then edit the org.chameleonboot.plist
 

Attachments

  • SSDT.aml
    988 bytes · Views: 95
  • Screen Shot 2013-06-30 at 2.26.11 PM.png
    Screen Shot 2013-06-30 at 2.26.11 PM.png
    86.5 KB · Views: 112
Status
Not open for further replies.
Top