Contribute
Register

Success Yosemite On GA-Z97X-UD5H-BK, i7-4790K, GTX760-2GB

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 23, 2012
Messages
14
Motherboard
Asus P8Z68 V Pro/Gen3
CPU
i7-2700K
Graphics
GT 640
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Other
My Spec

GA-Z97X-UD5H-BK
i7-4790K
GTX760-2GB
SSD Corsair 256GB
Corsair Vengeance-8GBx2

Yosemite Installation

BIOS Setting
Disable Onboard Graphics
Disable V-TD

Create USB using UniBeast Method

bootflag -v GraphicsEnabler=No
after install boot from usb
then select installed HDD, use bootflag -v GraphicsEnabler=No

use MultiBeast 6.3.1(for Mavericks)
use MultiBeast 7.0.1(for Yosemite)

Select DSDT free

Important: Please Deselect Generate CPU States from customization

Drivers

Audio-Realtek ALC1150
Disk-Trim Enabler 10.10
Network-AppleIntelE1000 v3.1.0

Customize
System Definitions
Mac Pro-6,1

After install Restart
Finally u got ur Yosemite Desktop
Thanks to team Tonymac :thumbup:
 
Joined
Oct 23, 2014
Messages
6
Motherboard
Z370 AORUS GAMING WIFI
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 580
Have a similar setup to you.

Does your hackintosh sleep?

The issue I'm having with mine is that it will go to sleep but quickly turn on.

Just worndering if Im doing something wrong on my end.

Thanks
 
Joined
Oct 19, 2014
Messages
1
Motherboard
Gigabyte Z97X-UD5H-BK
CPU
i7 4790K
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Glad yours has worked out well!

Question - Did you change any bios settings other than vt-d?

I have a similar setup sans the graphics card and I cannot get past installing the os. At about 9 minutes of time left it will quit and restart the computer. Once I made it to the install of the OS but it would restart as soon as the desktop appeared.

Any suggestions?
 
Joined
Oct 23, 2014
Messages
700
Motherboard
Gigabyte GA-Z97x-UD3H
CPU
i7 4790k
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I did not turn off the on-board graphic card in BIOS. Instead I removed one of my RAM, leaving only one stick of RAM on board.

After installation and setup of MultiBeast, I plugged the RAM back and everything goes well.
 
Joined
Jul 24, 2014
Messages
21
Motherboard
Gigabyte Z97X-UD5H
CPU
Intel Core i7 4790k
Graphics
Geforce GT 740
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
What Multibeast settings would I change for using a different graphics card? I am using an EVGA GT 740.
 
Joined
Dec 5, 2014
Messages
32
Motherboard
Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
CPU
i7
Graphics
GTX 760
Mac
  1. Mac Pro
Hey man, if you haven't already, try updating your BIOS.
Ive got the the same MB, Z97X-UD5H-BK. NOTHING worked properly including the install, which crashed after a few minutes, until I did that update.
Everything works 100% now. Except NTFS drives of course :p
 
Joined
Feb 4, 2015
Messages
3
Motherboard
MirokuTosh
CPU
4790k
Graphics
Asus Poseidon GTX780
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
so i finally managed to install it thanks to you but...i have no LAN or Audio =(!
i did exactly what you did with no success

*Edit* My ethernet cable was not plugget correctly lol but still no audio
 
Joined
Jul 28, 2013
Messages
1
Motherboard
GA-Z97X-UD5H-BK
CPU
Core i5-4690K
Graphics
EVGA GeForce GTX 770 2GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Miroku-Asakura, did you solved your problem with the audio ? I am facing the same issue. Right now my sound is unstable, sometimes it works and suddenly stop working, also the mic does not work at all. Please let us know if you found any solution.

Thanks in advance and thanks to Cutzzz14 for the great post, it helped me a lot.
 

H94

Joined
Jun 10, 2015
Messages
24
Motherboard
Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I have the same hardware but the GPU, I need the Nvidia web driver instead. Everything works but the audio only goes out from the black port(line out?). It also can't boot when the smbios is MacPro6,1 si I have to change it to MacPro3,1

Do you think the same thing would work on El Capitan?
 
Status
Not open for further replies.
Top