Contribute
Register

[SUCCESS] Yosemite 10.10.0 on Lenovo m93p

Joined
Aug 3, 2014
Messages
2
Motherboard
Intel Q87 chipset for ThinkCentre M93/M93p - PCI/PCIe Tiny form factor
CPU
Haswell i5-4570T 2.9G 4M 2C LGA1150 HF 35W vPro
Graphics
Intel HD Graphics 4600
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Tried today to install Yosemite on the M93P but after show up the apple logo the system reboot automatically -already updated the bios and disabled virtualization and secure boot, tried to run with -x and/or -v even with the string you posted, but nothing, any suggestion ?

thanks
 
Joined
Nov 1, 2014
Messages
12
Motherboard
Lenovo m93p tiny
CPU
i5-4570T
Graphics
hd4600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Tried today to install Yosemite on the M93P but after show up the apple logo the system reboot automatically -already updated the bios and disabled virtualization and secure boot, tried to run with -x and/or -v even with the string you posted, but nothing, any suggestion ?
Did you use the patched kernel in PRE-INSTALL step 2? That step is mandatory and your symptom sounds like that's what the problem is. You can use any machine with perl or sed, e.g. Linux live CD/USB.
 
Joined
Aug 3, 2014
Messages
2
Motherboard
Intel Q87 chipset for ThinkCentre M93/M93p - PCI/PCIe Tiny form factor
CPU
Haswell i5-4570T 2.9G 4M 2C LGA1150 HF 35W vPro
Graphics
Intel HD Graphics 4600
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Did you use the patched kernel in PRE-INSTALL step 2? That step is mandatory and your symptom sounds like that's what the problem is. You can use any machine with perl or sed, e.g. Linux live CD/USB.
oh... i have no clue how to do it o_O


EDIT - i sort it out using clover instead of unibeast and connected via display port since vga make problems.
 
Joined
Feb 2, 2016
Messages
9
Motherboard
EliteBook 8470p
CPU
i5-3380N
Graphics
Intel HD 4000
Mobile Phone
Android
I'm trying to install 10.11.3 on this machine, but after initial HDD install, on first boot it stuck on waiting for root device... (it's not mounting the root partition from hdd...) any hints ?

Thanks
Boris
 
Joined
Nov 8, 2016
Messages
29
Thanks for post OP.
I have a m93p 4570T, 16GB DDR3, Samsung Evo 250GB, running fine so far, sound, Ethernet and sleep all working.
Sound works on wake up
I didn't patch kernel or anything,
But your post inspired me to give this a shot - its looking rather good.
ALC283 from MultiBeast works
AppleIntele1000e from MultiBeast works but not the latest version (there are 3 there)
 
Last edited:
Joined
Dec 22, 2011
Messages
1
Motherboard
Laptop
CPU
Core 2
Graphics
3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks for post OP.
I have a m93p 4570T, 16GB DDR3, Samsung Evo 250GB, running fine so far, sound, Ethernet and sleep all working.
Sound works on wake up
I didn't patch kernel or anything,
But your post inspired me to give this a shot - its looking rather good.
ALC283 from MultiBeast works
AppleIntele1000e from MultiBeast works but not the latest version (there are 3 there)
Hi millusions
I have a m93 due to arrive next week and would like to have a go installing osx on it. Did u follow the process on the first post without the kernal patch ?
Any specific process you used to make it all work
Regards ern
 
Joined
Nov 8, 2016
Messages
29
hi erne.
i did no kernel patching, at all.
just a straight forward install with audio and network drivers from Multibeast.

everything works, sleep works really well.
im very happy with the m93p hack - its flawless with very little mucking about!!
I made a DSDT for it with linux but that was just OCD, it didnt seem necessary
 
Joined
Nov 2, 2012
Messages
5
Motherboard
asus
CPU
c2d
Graphics
xfx9400
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'm trying to install 10.11.3 on this machine, but after initial HDD install, on first boot it stuck on waiting for root device... (it's not mounting the root partition from hdd...) any hints ?

Thanks
Boris
Hello.
I am using Unibeast 6.2.0 with patched kernel and have the same problem in Yosemite.
Can anyone post the exact version of Unibeast and Multicast used.
Thank you all in advance.
PD: my english sucks
 
Top