Contribute
Register

[SUCCESS] Maverickintosh - Z77-DS3H Rev.1.0 F9 - i5 2500K - HD6850 - 16GB - ML 10.9

Joined
Aug 6, 2010
Messages
265
Motherboard
GA-Z77-DS3H rev.1.0
CPU
i7 3770
Graphics
GTX 980
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
If it ain't broke don't fix it.

For the sleep issue - Try adding darkwake=0
You can do it with Chameleon Wizard Download Link

Good Luck

I believe that I've solved the issue by disabling the XMP (Extreme Memory Profile) in BIOS. I used to need it in order for the OS to recognize that I was using 1600Mhz RAM, but apparently this is no longer the case. Maybe something new in 10.9.2. Anyway, thanks for the help!
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,737
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I believe that I've solved the issue by disabling the XMP (Extreme Memory Profile) in BIOS. I used to need it in order for the OS to recognize that I was using 1600Mhz RAM, but apparently this is no longer the case. Maybe something new in 10.9.2. Anyway, thanks for the help!

Well done - Glad you got it sorted - Thanks for the feedback :thumbup:
 
Joined
Aug 6, 2010
Messages
265
Motherboard
GA-Z77-DS3H rev.1.0
CPU
i7 3770
Graphics
GTX 980
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Well done - Glad you got it sorted - Thanks for the feedback :thumbup:

Now on to the Geekbench score. It used to be around 18000 and has dropped to about 14700. Maybe a system definition thing?
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,737
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Now on to the Geekbench score. It used to be around 18000 and has dropped to about 14700. Maybe a system definition thing?

I think it depends a lot on which version of Geekbench you use - I'll run one now with the latest and post the result.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,737
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Result for my i5 2500K with Geekbench 3.1.5 (343)

Single - Multi
3139 - 9747 64 Bit
2901 - 8952 32 Bit

Not sure how this compares with your processor and Geekbench version.
 
Joined
Aug 6, 2010
Messages
265
Motherboard
GA-Z77-DS3H rev.1.0
CPU
i7 3770
Graphics
GTX 980
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Result for my i5 2500K with Geekbench 3.1.5 (343)

Single - Multi
3139 - 9747 64 Bit
2901 - 8952 32 Bit

Not sure how this compares with your processor and Geekbench version.

Yeah, I had an old version. With 3 on 64-bit I'm getting 3495 single and 14239 multi, which still seems a bit low to me.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,737
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
With 3 on 64-bit I'm getting 3495 single and 14239 multi, which still seems a bit low to me.

Unigine Heaven and Valley may be more meaningful ?
 
Joined
Aug 6, 2010
Messages
265
Motherboard
GA-Z77-DS3H rev.1.0
CPU
i7 3770
Graphics
GTX 980
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Unigine Heaven and Valley may be more meaningful ?

I'll maybe give those a shot. Although my original (like a year or so ago) Geekbench numbers Are the only real reference I have for how the machine worked at its 'peak'. I wonder if the GPU is failing, would that account for 20%? Who knows.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,737
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I wonder if the GPU is failing, would that account for 20%? Who knows.

I was under the impression that Geekbench only measures processor and memory performance ?
 
Joined
Oct 10, 2011
Messages
22
Motherboard
Dell Inspiron 15 3878
CPU
Inter Core i5
Graphics
Intel HD 4400
I followed this post with the same hardware but an Geforce GT 640 and I get a "no signal" after i make the MultiBeast post install changes....anybody has any idea?

Semper Fi
 
Top