Contribute
Register

[Success] Kaby Lake i3-7100 with Asus H110M-E 8GB

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 24, 2015
Messages
3
Motherboard
Asus ROG
CPU
i3 7100
Graphics
Intel HD 630
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. 512K
  2. iMac
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Guys,

Just tested on new hardware with below:
i3 7100
Asus H110M-E
ALC887b Audio
8GB Ram
Intel HD 630 (correct ram)

I follow the standard installation guide with the latest MultiBeast version post installation. It works smoothly with screencap setting in post install. The only problem is sound setting.

I start with a lot of confusion on making the Audio Layout and kext locations. Finally, I've follow the video to have Toleda audio and native AppleHDA works, then it's all fine.

 

Attachments

  • multibeast setting.jpg
    multibeast setting.jpg
    100.3 KB · Views: 367
Last edited by a moderator:
Joined
Jul 24, 2015
Messages
3
Motherboard
Asus ROG
CPU
i3 7100
Graphics
Intel HD 630
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. 512K
  2. iMac
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Everythings working smoothly? Usb ?
It looks okay to me, except the speed. I am now upgrading 10.13 and so far so good. All required kext are the same, or update. Speed did faster when I work.
 
Joined
Jan 7, 2019
Messages
6
Motherboard
MSI b250m gaming 3
CPU
i5 7500
Graphics
RX 570
Guys,

Just tested on new hardware with below:
i3 7100
Asus H110M-E
ALC887b Audio
8GB Ram
Intel HD 630 (correct ram)

I follow the standard installation guide with the latest MultiBeast version post installation. It works smoothly with screencap setting in post install. The only problem is sound setting.

I start with a lot of confusion on making the Audio Layout and kext locations. Finally, I've follow the video to have Toleda audio and native AppleHDA works, then it's all fine.

Hi, riverho!

I have hardware same you!

Please share your drive main H110 M-E ASUS..

Please!
 
Status
Not open for further replies.
Top