Contribute
Register

[Success] GA Z170X-Gaming 5 GTX TITAN - i5-6600k - 16 GB RAM - macOS Sierra 10.12

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 23, 2016
Messages
8
Motherboard
GA-Z170x-Gaming 3
CPU
i5 6600K
Graphics
HD 530, Nvidia 1060
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I pluged the fan in CPU_FAN and is well connected, It have only one option. I have free CPU_OPT, SYS_FAN, SYS_FAN2 and SYS_FAN3.
If I connect the fant to CPU_OPT then works perfectly.
The strange thing is that in Windows works fine in CPU_FAN
 
Joined
Aug 23, 2016
Messages
4
Motherboard
Gigabite z170n-gaming5
CPU
I5-6600
After clicking F5 key, I tried to input the passcode, but it does not work. I would be grateful for your advice what should I do next in snowlepard.
 
Last edited:
Joined
May 28, 2016
Messages
16
Motherboard
GA Z170X-Gaming 5
CPU
6600K
Graphics
TITAN
After clicking F5 key, I tried to input the passcode, but it does not work. I would be grateful for your advice what should I do next in snowlepard.
Hi! Can`t help you. I`ve experimenting with 10.12 (macOS Sierra) not SnowLepard.
___________________________________________________________________


upd2:
Yesterday had added wi-fi pci-e adapter TP-LINK model no. TL-WN881ND (https://www.amazon.com/dp/B0079XWMEI/?tag=tonymacx86com-20) based on Atheros 9287 chipset.
Handoff and Continuity doesn't supported by this chipset. but wi-fi and airdrop does.

Natively it isn't work, but all you need to do is Install toledaARPT.kext to EFI/CLOVER/KEXT/OTHER/ and reboot - WI-FI will work, and AirDrop will too.

2hX1Y.png


2hX2y.png


When I connected to the internet from wi-fi, imessage is still working.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Oct 21, 2011
Messages
42
Motherboard
Ga-X79-UD5
CPU
i7 3820
Graphics
Geforce Gt710
Mac
  1. Mac Pro
Hi guys.i have successfully installed sierra on a Z170X Gaming 5 with 6700K Cpu...but i think the usbs are not working correctly...I have this weird situation:if i plug my wireless usb mouse & keyboard in the front panel,they're working great...but if plug it on the back (no matter what port,i ve tried them all) the mouse and keyboard are working only if i am too close to the usb receiver...one feet away from pc max distance...seems that it doesn't provide enough power???or it's a messing thing with the usb 2/3 scenario ?
Any help guys would be much appreciated..also if someone can please detach your config.plist or even your whole EFI folder,in order to examine it...
thanx
 
Status
Not open for further replies.
Top