Contribute
Register

SUCCESS GA-H55M-S2H | i3 530 | GeForce GT 430 1024 MB

Joined
Apr 7, 2020
Messages
9
Motherboard
Intel DH55PJ (LGA 1156)
CPU
Intel Core i3-540 (clarkdale core)
Graphics
Nvidia Geforce GT430 1GB DDR3
Sorry for the late reply sir @kdolaac , I will try this morning and will inform you the result.
 
Joined
Apr 7, 2020
Messages
9
Motherboard
Intel DH55PJ (LGA 1156)
CPU
Intel Core i3-540 (clarkdale core)
Graphics
Nvidia Geforce GT430 1GB DDR3
Sorry for the very late reply sir @kdolaac , I have tried many things after trying your config.plist but it seems didn't work... Right now I'm start over to read more articles to gain my confident back. Thank you very much for your caring and cooperation my friend!
 
Joined
Apr 7, 2020
Messages
9
Motherboard
Intel DH55PJ (LGA 1156)
CPU
Intel Core i3-540 (clarkdale core)
Graphics
Nvidia Geforce GT430 1GB DDR3
Ok sir I will attach the picture as soon as possible Thank you very much for your caring sir @kdolaac
Btw can you use Intel GMA from your processor on Catalina?
 
Joined
Apr 7, 2020
Messages
9
Motherboard
Intel DH55PJ (LGA 1156)
CPU
Intel Core i3-540 (clarkdale core)
Graphics
Nvidia Geforce GT430 1GB DDR3
Good day sir @kdolaac ,
I have try your config.plist (replaced my original config.plist with yours), based on my observation if compared to the old config.plist:
1. Your config.plist give a faster booting.
2. There is a worst problem with a display than before, the screen keeps blinking and lagging...
3. Sometime the monitor says "No signal" and reboot itself, sometime it can get almost the right resolution, and sometimes can get the right resolution.
4. At the booting menu, sometimes mouse working, meanwhile keyboard can't worked at all...

I can't check the "About this mac"menu because it is very laggy, but I think the Nvidia GT430 seems still not working...
 
Last edited:
Joined
Apr 22, 2010
Messages
171
Motherboard
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5-2500K
Graphics
GTX 460
Mac
MacBook, Mac mini
Classic Mac
Classic, SE
Mobile Phone
iOS, Other
Good day sir @kdolaac ,
I have try your config.plist (replaced my original config.plist with yours), based on my observation if compared to the old config.plist:
1. Your config.plist give a faster booting.
2. There is a worst problem with a display than before, the screen keeps blinking and lagging...
3. Sometime the monitor says "No signal" and reboot itself, sometime it can get almost the right resolution, and sometimes can get the right resolution.
4. At the booting menu, sometimes mouse working, meanwhile keyboard can't worked at all...

I can't check the "About this mac"menu because it is very laggy, but I think the Nvidia GT430 seems still not working...

Nvidia GT430 dont work with catalina
 
Joined
Apr 7, 2020
Messages
9
Motherboard
Intel DH55PJ (LGA 1156)
CPU
Intel Core i3-540 (clarkdale core)
Graphics
Nvidia Geforce GT430 1GB DDR3
Oh yes I forgotten it sir @kdolaac , I'm sorry because you ever told me that Nvidia GT430 can't work with Catalina...
I am decided to re-install with High Sierra, at the post-install phase, I installed Clover Legacy Bootloader and modifying my config.plist with respect of yours...
Guess what?? I have successfully install high sierra with GT430 because of your config.plist! Truly this is my first hackintosh build
Thank you sir @kdolaac for your help! Now I can rest in peace lol
 
Top