Contribute
Register

[Success!] Build: Core i5-4690- GA-Z97X-UD5H - 16GB Crucial DDR3 RAM - Asus GeForce GTX 760

Joined
Jul 12, 2015
Messages
31
Motherboard
Gigabyte Z490 Vision G
CPU
i7-10700
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
Build: Core i5-4690- GA-Z97X-UD5H - 16GB Crucial DDR3 RAM - Asus GeForce GTX 760 / El Capitan 10.11.1

:headbang: Build: Core i5-4690- GA-Z97X-UD5H - 16GB Crucial DDR3 RAM - Asus GeForce GTX 760

Components


Fractal Design Define R4 Computer Case
[AMAZON-uk]http://www.amazon.co.uk/dp/B008NFWNFO/[/AMAZON-uk]

Gigabyte Z97X-UD5H Motheroard
[AMAZON-uk]http://www.amazon.co.uk/dp/B00K9R1KLW/[/AMAZON-uk]

Intel i5 4690 Processor
[AMAZON-uk]http://www.amazon.co.uk/dp/B00K5J2252/[/AMAZON-uk]

Crucial 16GB DDR3 PC3-12800 Memory (BLS2C8G3D169DS3CEU)
[AMAZON-uk]http://www.amazon.co.uk/dp/B00CWR3I2G/[/AMAZON-uk]

Asus GeForce GTX 760 Graphics Card
[AMAZON-uk]http://www.amazon.co.uk/dp/B00DBPKEOI/[/AMAZON-uk]

Corsair RM650 Power Supply
[AMAZON-uk]http://www.amazon.co.uk/dp/B00FG9FWF8/[/AMAZON-uk]



Comments

Followed the superb Snbd889's build guide as he has the same board as me, but decided to go down the UniBeast / MultiBeast route and not the Clover route


Installation

I used my iMac to download OS X Yosemite 10.10.4, and I used the Great tonymacx86 UniBeast / MultiBeast Guide

I used the following settings in MultiBeast configuration:
Untitled.png

Booted into Yosemite, everything works apart from iMessage (but I don't use this anyway)


Final Thoughts

Early days, but very happy with how easy the build went.

hwmonitor.png ssd.png about.png about2.png
 
Joined
Jul 12, 2015
Messages
31
Motherboard
Gigabyte Z490 Vision G
CPU
i7-10700
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
Update


After following tonymacx86 guide http://www.tonymacx86.com/el-capita...-el-capitan-any-supported-intel-based-pc.html

and matt77303 usb fix guide http://www.tonymacx86.com/el-capitan-desktop-support/172337-el-capitan-usb-issues-possible-fix.html

I was able to do a clean install from 10.10.5 to 10.11.1 using clover as my bootloader and having working Audio and USB3 :headbang:


All I would say is you need to copy clover from the efi partition on your usb boot drive to the efi partition on your HDD and then edit your clover config files from that partition.. to be able to boot without your usb drive installed... went :crazy: trying to figure that out


Screen Shot 2015-10-24 at 18.24.06.jpg
 
Top