Contribute
Register

[Success] b1's "Mac Mini Killer" with macOS Mojave: i7-8700 | Gigabyte Z370N | RX560 | 16GB RAM

Joined
Aug 24, 2018
Messages
19
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i5
Graphics
RX 570
Preview stopped working for me since the .4 update. it shows nothing and basically needs to be force quit.
 
Joined
Jan 27, 2019
Messages
10
Motherboard
Z370N WiFi
CPU
i7-8700
Graphics
RX 570
Preview stopped working for me since the .4 update. it shows nothing and basically needs to be force quit.
use novpajpeg.kext in clover configurator--> kext installer
 
Joined
Jul 1, 2018
Messages
393
Motherboard
GIGABYTE Z370N
CPU
i7-8700
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Preview stopped working for me since the .4 update. it shows nothing and basically needs to be force quit.

It should work with my config. Attache system report fills, I will check. See link in the first post.
 
Joined
Aug 24, 2018
Messages
19
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i5
Graphics
RX 570
It should work with my config. Attache system report fills, I will check. See link in the first post.

I am using your config pretty much getting all of github and putting it on my machine. thanks for providing all that.
 
Joined
Apr 8, 2019
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z370n
CPU
i7-8700k
Graphics
RX-570
I followed this guide, which I must say is a fantastic resource, and built a Hackintosh for my wife. She loves it and it's been running and stable since November. She went to get on this morning after shutting it down on Friday last week and it won't boot. Gives her the booting screen and just spins. At one point it showed the installer screen and looked as if it did an install of something. I had turned off the auto-update function on it, but I have to wonder if it updated to the latest Mojave. I'm trying to get into it using a clover USB installer, but cannot get to the file system no matter what I've tried yet.

So I did some digging with the clover USB installer to see if I can get the verbose flag working, as I had setup the machine to just auto boot to the main OS drive. The attached is what I'm getting back from that. Any ideas on how I can get this machine to boot back up? I even tried to run the MacOS installer from the USB drive and it won't even load that :-/
 
Joined
Apr 8, 2019
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z370n
CPU
i7-8700k
Graphics
RX-570
I followed this guide, which I must say is a fantastic resource, and built a Hackintosh for my wife. She loves it and it's been running and stable since November. She went to get on this morning after shutting it down on Friday last week and it won't boot. Gives her the booting screen and just spins. At one point it showed the installer screen and looked as if it did an install of something. I had turned off the auto-update function on it, but I have to wonder if it updated to the latest Mojave. I'm trying to get into it using a clover USB installer, but cannot get to the file system no matter what I've tried yet.

So I did some digging with the clover USB installer to see if I can get the verbose flag working, as I had setup the machine to just auto boot to the main OS drive. The attached is what I'm getting back from that. Any ideas on how I can get this machine to boot back up? I even tried to run the MacOS installer from the USB drive and it won't even load that :-/

Disregard all of this...I now see what's is actually coming back from my verbose flag. It's saying `busy timeout[0], (60s): 'AppleACPICPU'`. Going to do some more research, but if anyone has an idea of what that could be caused by, that'd be great.
 
Joined
Jul 1, 2018
Messages
393
Motherboard
GIGABYTE Z370N
CPU
i7-8700
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
I followed this guide, which I must say is a fantastic resource, and built a Hackintosh for my wife. She loves it and it's been running and stable since November. She went to get on this morning after shutting it down on Friday last week and it won't boot. Gives her the booting screen and just spins. At one point it showed the installer screen and looked as if it did an install of something. I had turned off the auto-update function on it, but I have to wonder if it updated to the latest Mojave. I'm trying to get into it using a clover USB installer, but cannot get to the file system no matter what I've tried yet.

So I did some digging with the clover USB installer to see if I can get the verbose flag working, as I had setup the machine to just auto boot to the main OS drive. The attached is what I'm getting back from that. Any ideas on how I can get this machine to boot back up? I even tried to run the MacOS installer from the USB drive and it won't even load that :-/

That is why I have a bootable clone :)

Try to boot from a flash drive.

1. Take any flash drive and format it;
2. Mount EFI partition of this flash drive;
3. Copy this EFI folder to EFI partition of your flash drive https://d.pr/f/kAWLMu
4. Start your wife's Hack and hold F12;
5. Choice a flash drive;
6. Now you should see Clover GUI, find your disk there and try to boot to macOS.
 
Joined
Apr 8, 2019
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z370n
CPU
i7-8700k
Graphics
RX-570
That is why I have a bootable clone :)

Try to boot from a flash drive.

1. Take any flash drive and format it;
2. Mount EFI partition of this flash drive;
3. Copy this EFI folder to EFI partition of your flash drive https://d.pr/f/kAWLMu
4. Start your wife's Hack and hold F12;
5. Choice a flash drive;
6. Now you should see Clover GUI, find your disk there and try to boot to macOS.

You are a literal lifesaver! That did exactly what I needed :) thanks soooooo much! And lesson learned haha! I'll plan on making a bootable clone! :lol:
 
Joined
Aug 24, 2018
Messages
19
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i5
Graphics
RX 570
overall I can't say that the 10.14.4 update was good to me. I get random boot fails. The jpeg problem needed extra kext. and overall the os is less stable.
 
Top