Contribute
Register

[Success] Asus ROG Maximus Hero XI Z390 + i9-9900K + GTX 1070

Joined
Mar 19, 2017
Messages
6
Motherboard
ASUS Z390 ROG Maximus Hero XI (Wi-Fi)
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mobile Phone
iOS
I tried to follow but the installation stops in the 2 minutes remaining. Then, if I boot from the newly created partition (High Sierra) it just stops at 15 minutes remaining...never finishes installing.
Can you post your BIOS screenshots, please? That would really help.
I have the some problem here
 
Joined
Mar 19, 2017
Messages
6
Motherboard
ASUS Z390 ROG Maximus Hero XI (Wi-Fi)
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mobile Phone
iOS
mrchrister's Build:
ASUS ROG MAXIMUS HERO XI - i9-9900K - GTX 1070
...
Well i think i have the most commom problem with people who have the some board and processor. there anyone find the solution?
 
Joined
Jan 30, 2019
Messages
2
Motherboard
ROG MAXIMUS XI HERO (WI-FI AC)
CPU
Intel Core i5 8700K
Graphics
SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G
@ccoaston Hi, I have the same issue. Could you provide the entire EFI folder and BIOS settings?
 
Joined
Mar 19, 2017
Messages
6
Motherboard
ASUS Z390 ROG Maximus Hero XI (Wi-Fi)
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mobile Phone
iOS
Joined
Feb 10, 2013
Messages
35
Motherboard
ROG MAXIMUS XI HERO (WI-FI)
CPU
i7 9700k
Graphics
AMD Vega 64
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
my Bluetooth work but not wifi of course.
 
Joined
Jan 24, 2019
Messages
3
Motherboard
Asus ROG Maximus XI Hero (WiFi)
CPU
i7-9700K
Graphics
RX 580
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
my Bluetooth work but not wifi of course.
I had the same issue with this build, BT working but not WiFi. I was able to get it working by disabling all PM options in the BIOS and ensuring the onboard WiFi/BT module was disabled as well.

Note: I am using the add-on Fenvi WiFi/BT module referenced in @Stork ’s thread.
 
Top